ИЗБАВЕТЕ СЕ ОТ ЛУНИЧКИТЕ И ПИГМЕНТАЦИЯТА

ИЗБАВЕТЕ СЕ ОТ ЛУНИЧКИТЕ И ПИГМЕНТАЦИЯТА:
Само ТОВА СРЕДСТВО може да направи лицето Ви гладко само ЗА 4 СЕДМИЦИ!

ИЗБАВЕТЕ СЕ ОТ ЛУНИЧКИТЕ И ПИГМЕНТАЦИЯТА:

Само ТОВА СРЕДСТВО може да направи лицето Ви гладко само ЗА 4 СЕДМИЦИ!

Добре дошли, красавици! Ако сте тук, това означава че, както и всяко трето момиче на планетата, търсете отговор на вечните въпроси:

Какво средство ЗАВИНАГИ ще осветли пигментните петна и луничките?

Как да правите кожата си гладка и красива?? Как завинаги да забравите за тоналните средства!!?

 

Днес за това аз ще посветя цял пост, тъй като средството, което ще Ви помогне да се отървете от неравномерния цвят на лицето, петната, точките, луничките, белезите от акне и всичко останало е НАМЕРЕН!!

Никакви народни рецепти и съвети от рода да мажете кожата си с кислородна вода, лимон или други глупости, обещавам!

Само специфики, която НАИСТИНА ИЗБЕЛВА, и дарява радост от кукления порцеланов цвят на лицето 😉

И така, всичко по реда си…

 

-AS-l2b3pqo.jpg

ys9Cszy3bo0.jpg

2IKQe0OTTZI.jpg

Нали ме видяхте, аз съм червенокоса по рождение и цялата съм покрита с лунички независимо от годишните времена. Не, излъгах, всяко лято за мен беше просто кошмар, тъй като аз не се виждах из под пигментните петна!

Колко се мъчех, с думи не могат да опиша! Изкупувах избелващи маски, харчих сума пари по козметик и да… не веднъж съм изгаряла кожата си с лимонен сок.

 

И всичко това защо? Защото

а) бях силно закомплексирана, в края на краищата и момчетата, и мъже просто ОБОЖАВАТ красива гладка кожа)) и не само на лицето, но и на гърба, раменете гърдите…а при мен нямаше и помен от такава!

б) всички тези тонални маски, коректори, замазки и шпакловки просто ме побъркваха. Не можех да изляза от къщи, докато не си сложа 3 слоя маскиращ грим! Аз не знам по клиничен случай, повярвайте ми.

в) аз просто елементарно се бях измъчила да редактирам снимките си, преди да ги публикувам в мрежата

Козметик ми каза веднага, че от хипер пигментация само лазер ще помогне, но това е много скъп и радикален метод, а след него ще имам повече проблеми, отколкото от луничките!

Въобще, за всяко нормално момиче е присъщо да се притеснявате за несъвършенствата на кожата си. И аз много се радвам, че за мен всички тези преживявания са В МИНАЛОТО!

HkGeUgjt7_k.jpg

_YMibAAyAk0.jpg

 

Разказвам. Средството, което ми помогна да се отърва от всички тези ужасни петна се нарича Algonika.
Научих за него от бюти-блога на една американки (между жругото тя има над 1,5 милиона абонати! И всеки неин съвет – за мен е откритие)

Накратко ще опиша самия продукт: висококачествен лек маска, който отдавна е известен в чужбина. Ние в България както винаги научаваме последни. НЕ е за масовия пазар, но не е и premium (слава богу, достъпен е за всеки).
Приятна лека текстура, супер аромат , много лек.

 

2313e45ecc8b39994a27a5b5c96946e9.png

А сега най-важното – ДА, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ маска ОТ ВСИЧКИ, КОЕТО СЪМ ОПИТАЛА, КОЙТО РЕАЛНО СПАСЯВА ОТ ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ПЕГМЕНТНИ ПЕТНА!

 

С моите вечни лунички той се справи за някакви си два месеца. Като се има в предвид, че за първите три седмици постигнах максимални резултати, след това просто го нанасях само на най-ярките петна.

af35961b-366b-42e6-a35b-ee41eb02fb6d.png

Каква е тайната?

За момента това е ЕДИНСТВЕННИЯТ маска, който съдържа в състава си специална молекула, която пряко въздейства върху пигмента меланин, като го осветлява и блокира.

 

Не знам защо тази технология не се използва в другите маски с подобно действие. Очевидно, производителите не искат кожата на момичетата да бъде красива – тогава тяхната козметична индустрия цялата ще се срине! 😉

Няма никакви неприятни усещания от използването му, само положителни! Мазах се за през нощта и сутрин, стараех се през това време да не се появявам на слънце, да не се случи нещо.

 

Като цяло съставът е много добър, много по-добър от нашите магазини маски. Подхранващите компоненти са толкова много, че по мое мнение той един Algonika може да замени моите дузина различни видове маски. Качеството на кожата стана в пъти по-добро, просто нереално: хидратирана, гладка, нежна. С една дума всичко, което се опитвах да добия години наред, но не можах да получа от обикновените магазини средства!

Така че, момичета, ако сте се измъчили със своите лунички или други петънца – Algonika наистина ще помогне. Гарантирам Ви.. Сами знаете, че никога не препоръчвам това, което сама не съм опитала или това, което дава съмнителен резултат.

 

Макар че, маскаът все още не така известен, но по-добър от него аз до сега не съм намерила, дори и сред толкова популярната сега корейска козметика. Между другото, отдавна забелязах, че най-добрите продукти – далеч не са тези, които рекламират навсякъде. За тях знаят малко, но качеството им говори само за себе си и не изискват ярка реклама.

 

А сега за това, къде да намерите Algonika?
Аз вече за втори път поръчвам от този сайт. Доставят маска директно от Америка БЕЗ НИКАКВА НАДЦЕНКА! Имат всички необходими сертификати, винаги проверявам този момент!

 

Между другото, понякога на сайта има много интересни промоции, което, разбира се, е много хубаво. Но Algonika го изкупувт МОМЕНТАЛНО! Така, че успейте!
Бъдете красиви!