Как да се подмладим на 56-годишна възраст без пластични операции


ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА: Как да се подмладим на 56-годишна възраст без пластични операции и инжекции с ботокс само за 39 ЛЕВА!

Искам да Ви разкажа историята на подмладяването си. Тя може да бъде полезна и на други жени, които мечтаят и след петдесет да изглеждат красиви и привлекателни. Методът ми е добър, защото е ефективен, евтин и не отнема много време.

Първо, съвсем накратко за себе си

Казвам се Елена и живея в малкото селце Бистрица. Работя като учителка. Омъжена съм. Дъщеря ми вече е голяма и ни дари чудесна внучка – Мименцето ни.

Дъщерята ни дари на нас с мъжа ми чудесна внучка – Мименцето ни

Защо реших да си подмладя лицето? Просто защото ми се искаше да бъда красива и мъжът ми да ме харесва както преди. Това е толкова естествено за една жена! “Красотата ще спаси света”! – вярвам в тази формула.

На своите 56 години изглеждах почти като всички наши жени на тази възраст.

Лицето ми преди 4 месеца. Може и без коментар. Очилата станаха постоянен аксесоар, с който скрия торбичките под очите си

Как се подмладих

Подходих към въпроса за подмладяването, като всеки учител, която се готви по непозната тема – изучих го много подробно.

По принцип има само три радикални начина за подмладяване:

• Апаратна козметология – лазерен пилинг, ултразвук, магнити и т.н.
• Инжекции с ботокс.
• Пластични операции.

Първият начин не ми подхождаше, защото нямаше такава услуга в нашето село Бистрица. А до областния център – (повече от 20 км!) – много трябва да пътуваш за 10-15 сеанса. Пък и е скъпо всичко това. Не е за учителска заплата.

Страхувах се от инжекции с ботокс. Една моя приятелка си направи в един козметичен център в Мюнхен, ама очите й така отекоха – направо ужас. Три седмици не можеше да се появи пред хората.
Освен това имам алергия към една камара лекарства – като се започне от безобидния нафазолин от хрема и се завърши с антибиотиците. Така че не ми се искаше да рискувам. И отново цената!

За пластична операция, просто не помислях. За парите за тази операция можете да купите цялото ни село.

Малко ми стана тъжно, но не, значи не.

Имах късмет

И тогава видях по телевизията предаване за една 65-годишна холивудска звезда. Предаването беше заснето в дома й в навечерието на нейния рожден ден.

Както обикновено, водещият прави дежурните си комплименти на звездата, колко добре изглежда и изведнъж, неочаквано, тя отговаря доста нестандартно:

– Благодарение на швейцарците! На тази възраст вече се страхувам да си правя пластични операции.

Оказа се, че преди 7 години тя едва не е умряла в една швейцарската клиника по пластична хирургия и е спряла за дълго време опасните експерименти с външния си вид. Не си е правила инжекции с ботокс, защото лицето става като на кукла, без изразно. Но миналата година швейцарският институт за красота й предложил, като компенсация, едно още по-добро средство – революционен серум Medutox. Дори с по-голяма ефективност от ботокса, но абсолютно безопасен и без инжекции! И като доказателство за ефективността му показва снимки с 3-и месечна давност.

След това водещият започна да задава въпроси на певицата за малките й деца, за внуците и т.н. Но мен това не ми беше интересно. Вече си мечтаех за Medutox!

Започнах да търся в Интернет информация за него. И намерих! Между другото, производителят със заповед и с пълно финансиране от Асоциацията на козметолозите в България, се задължава да продава ограничена партида от препарата за 39 ЛЕВА ! Промоцията ще бъде действителна от 10.01 до 17.01 (включително). Така че момичета, коиако искате да се подмлади с помощта на едно много хубаво средство, пък и за такива пари – побързайте! След промоцията цената ще бъде много хапеща! За да поръчате, отидете на ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ ПО ТОЗИ ЛИНК (или по-долу, като кликнете върху бутона Вземи Medutox за 39 ЛЕВА

Което веднага направих! Веднага поръчах! Цената наистина беше 39 ЛЕВА !

И ето, след 10 дни дългоочаквана пратката е при мен. Както е написано в инструкцията, започнах да използвам Medutox преди лягане. Промяната я видях почти на следващия ден! Видимо се изгладиха бръчките около очите. Значително намаляха назолабиалните гънки, бръчките по челото, кожата ми стана по-светла, стегна се контурът на лицето ми. Колко много се радвах! И всеки ден забелязвах все нови радостни промени върху лицето си.

Това е невероятно! И аз реших да уловя тази магия, като периодично снимам лицето си отблизо. Ето, какво че получи от това.

Два дни употреба на Medutox

Три седмици с Medutox

Един месец с Medutox и 15 години, сякаш са изчезнали!

Ето, за по-голяма яснота – ефективност на Medutox

Минаха 4 месеца

Минаха 4 месеца от моето чудотворно преобразяване. Какво се промени оттогава? Мога да кажа, че започнах още повече се харесвам живота си и самата себе си в него. Започнах повече да се смея и да се радвам дори на дреболии. Смених цвета на косата си и прическата на по-младежки. Съпругът ми казва, че съм се подмладила с 15 години на лице и с 30 години по душа!

С по-младото си лице мога да си спомня младостта и да се държа по-глупаво. Това няма да изглежда нелепо

Подмладяващия ефект от революционният серум Medutox не се губи. В анотацията си, производителите обещават запазване на ефекта до година-година и половина! Повече, отколкото от ботокса. И само за 39 ЛЕВА ! Науката не стои на едно място.

Medutox– това е истински еликсир на младостта, който открих за себе си!

Това е моята история. Ще се радвам, ако тя помогне на някого да стане красива и желана!

Момичета, напомням Ви, че всички, които искат да се подмладят, да махнат торбичките и бръчките си, и същевременно да хванат промоционалната цена от 39 ЛЕВА – трябва да побързат и да оставят заявка на сайта на производителя (за преход – по-долу бутон “ВЗЕМИ Medutox ЗА 39 ЛЕВА “)! Промоцията ще бъде действителна само от 10.01 до 17.01 (включително)!

Елена Михайлова, с.Бистрица

 Галина Миронова А колко време трае ефектът при еднократна употреба на Medutox?
Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Галина, при еднократно използване на Medutox, ефектът първоначално трае около един ден. При редовно използване, времето се увеличава и накрая ще разберете, че вече нямате нужда от Medutox!

Моята последна снимка.

Отговор

Ивелина Съгласна съм! Много ефективно средство срещу торбички под очите! Малките бръчки също изчезват доста бързо. И още, много съм доволна от цената!!! 39 ЛЕВА – това си е направо подарък!

Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Ивелина, благодаря Ви за снимката! Страхотен резултат!

Момичета, пишете повече за резултатите си! Много ми е интересно.

Отговор
Маринка поръчах си вчера от официалния сайт за 39 ЛЕВА, надявам се и на мен да ми помогне!
Отговор
Анелия Добър ден! На 45 години съм и разбира се имам бръчки около очите. Искам да опитам серума Medutox, който препоръчвате, много ми хареса по описанието, искам да премахнете тези бръчки и да върна предишната красота на очите си.
Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Задължително опитайте! И не забравяйте да пишете за резултатите си! Всички, които са използвали Medutox напишете за своите успехи. Ние ще си помагаме един на друг!

Отговор

Виктория

Една моя приятелка ми донесе Medutox от Израел, резултатът разбира се е супер! Хваля се, след едномесечно използване

Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Виктория, страхотно! ) Аз за него научих почти случайно. Такива неща определено трябва да се разкажат и на останалите!

Отговор

Екатерина Филипова

Medutox за 39 ЛЕВА си е направо чудо! Торбичките под очите и бръчки изчезнаха за една седмица!

Отговор
Светла Впечатляващо е!
Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Кате, страхотен резултат!

Отговор
Надежда Работя като редактор на списание. Всеки ден ми се налага да чета цяла планина от материали. До края на деня очите ми, както се казва, вече са на челото ми. Зачервяват се, сълзят. Дъщеря ми постоянно пита: “Мамо. Защо плачеш”. И естествено от това се появиха огромни торбички! Medutox ми купи моя съпруг. Използвам го вече един месец. Като новородена съм. Торбичките и бръчките ми напълно изчезнаха. А вече си мислех да сменя работата си.
Отговор

Росица

Имах просто ужасни торбички под очите и бръчки. Medutox за 39 ЛЕВА ги премахна напълно за един месец! Още на първата седмица торбичките станаха по-светли, а след това напълно изчезнаха. Невероятен резултат, преценете сами:

Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Росе, ефектът е много забележим! Само за един месец? Страхотен резултат! Благодаря за отзива)))

Отговор
Росица Елена, на Вас много благодаря! За статията.
Отговор

Венета Попова

Елена пише правилно. Всички жени на всяка възраст трябва да имат лично щастие. Вече съм на 63, но но не мисля да се отказвам! Това е резултатът ми.

Отговор

HELENA MUSILOVÁ

Г-жо Попова, браво на Вас. Възхитена съм от резултата Ви!

Отговор

Калинка Жижи

Работя като учителка. Нервното натоварване не по-малко от това на актьорите. Всеки ден чета драсканиците в десетки ученически тетрадки, пиша конспекти на уроците, чета специална литература. Дълго не можех да заспя. Medutox за 39 ЛЕВА стана за мен истинско спасение. Използвам го вече 3 седмици. Много помага и очите ми видимо са се подмладили!

Отговор
Теодора Иванова Моля кажете, ако имам чувствителна кожа, мога ли да използвам Medutox?
Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

В инструкциите е написано, че Medutox е хипоалергенен и е сертифициран в нашата страна. Няма противопоказания.

Отговор

Теодора Иванова

Благодаря!

Отговор
Светлана П. Както виждам средството е много добро.. може би ще си поръчам. Много ме привлича това, че той е подходящ за всички типове кожа, имам супер чувствителна кожа, а това е много важно. Ще го пробвам, благодаря Ви!
Отговор
Галина Миронова Много съм Ви благодарна за информация за серума Medutox. Отдавна си търсех нещо подобно. Чакам с нетърпение пратката! Благодаря!
Отговор

Теодора

Все още не мога да свикна с новите си очи. Това средство е чудо, нищо друго. Път и толкова евтино – 39 ЛЕВА.Използвах го 2 седмици, забравих какво е торбички и кръгове под очите.

Отговор

ЕЛЕНА МИХАЙЛОВА

Теодора, благодаря за отзива! Впечатляващо е!

Отговор
Анна Здравейте! искам да съобщя, че моят Medutox е вече на път! Надявам се, да ме избави от бръчките и торбичките под очите)))
Отговор

Росица

Купих го, хареса ми! Използвах в продължение на 2 седмици. Наистина е еликсир на младостта, това е!!! Резултатът ми е по-долу

Отговор
Миличката Яна Наскоро поръчах на майка ми, тя е възхитена!!! Той има много СИЛЕН ЛИФТИНГ ЕФЕКТ !!!