Как отслабнах с 34 кг

 

Как отслабнах с 34 кг

Автор: Инга Еремина

Здравейте, с вас отново е Инга! Искам да споделя с Вас своята малка победа над и наднорменото тегло. Моята наивна история – това е болест, развод с любимия си съпруг и успешното преодоляване на тези трудности.

Искам да започна с това, че след като направих спонтанен аборт бях подложена на силен стрес, и на фона на стреса ми се случи хормонален срив и изпаднах депресия. Докато бях в депресия, ядох 2 пъти повече от обикновено. Тъй като съм склонна към пълнота, то аз веднага започнах бързо да наддавам. Резултатът е печален – 92 кг . Съпругът ми първоначално се мъчеше да ме поддържа, опитвайки се да ме измъкне от депресията, но след това просто вдигна ръце на мен.

В един прекрасен ден мъжът ми каза, че не му е нужна такава непълноценна жена, която едно дете не може да му роди, а и освен това приличаща на дебела крава. Не можете да си представите какъв удар беше това за мен: любимият ми човек ме унизи, накара ме да се чувствам още по-ужасно, а след това просто подава молба за развод.

На мен дори ми минаваха мисли за самоубийство, защото животът без любим човек и деца няма смисъл. Моята приятелка едва ме довлече на лекар, и той ме посъветва да отслабна, за да се нормализира хормоналния фон и да мога да износя здраво бебе…

Дойде време да се взема в ръце!

Думите на бившия ми съпруг за моята непълноценност не ми даваха покой, и стоейки отново пред огледалото, ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.

И така, аз веднага започнах да работя върху преобразяването на тяло си: изпробвах всякакви упражнения, йога за отслабване, хапчета, 25 кадри, скъпи кремове, антицелулитни груби масажи и още много скъпи неща. ВСИЧКО ТОВА ИЗОБЩО НЕ РАБОТИ.. Не помага. Безполезно е.

Аз вече дори исках да се примиря, теглото ми не се променяше, и все стоеше така на около 92 кг… Искаше ми се да плача от безпомощност.

Всъщност, аз почти бях готова се захвърля тази идея в “килера” и да се откажа от това.

Отслабването за кратко време е реално?!

Един ден разхождайки се по блогове в Интернет, попаднах на един блог, където едно момичето по някакъв чуден начин отслабнала В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ за един месец на 22 кгс помощта на някакъв ( Skinny Stix ) Аз, разбира се, веднага заинтересувах и изучих всичко подробно.

Отначало особено не повярвах във ефекта – в края на краищата, аз вече опитах всякакви хапчета, толкова много рекламирани по ТЕЛЕВИЗИЯТА, но не помагат… Но момичето е доста уважавана в Интернет, освен това показа удивителни снимки “преди/след”, и реших да се доверя на нейния съвет.

В крайна сметка, аз поръчах този Skinny Stix, пратката дойде след няколко дни с наложен платеж по пощата. Разопаковах всичко, прочетох инструкцията и започнах активно да го използвам.

Какъв е резултатът?

Употребата им е много проста – вземаш сутрин и вечер. Честно казано, без особен ентусиазъм възприех това лекарство, и не го считах вече за такова ефективно. Но постепенно започнах да забелязвам, че предишните ми обеми започнаха да изчезват.

Реших да изчакам една седмица, и след това да се кача на кантара и….челюстта ми едва не падна на земята! ТЕГЛО МИ НАМАЛЯ С 6 КИЛОГРАМА!!! За 7 дни! Можете ли да повярвате в това??? Аз не вярвах на очите си, и изтеглих се още веднъж – 7 кг и 200 грама се стопиха, всичко е точно! Аз не съм се объркала и не съм полудяла! Не мога да опиша радостта си. За последен път така съм се радвала може би преди 20 години 🙂

Продължих да вземам редовно в продължение на 2 месеца, и когато отново се качих на кантара бях просто изумена – –34 КГ ЗА 2 МЕСЕЦА!!!Аз дори проверих няколко пъти – стрелка на кантара упорито ми показваше 58 КГ!

J”ai même vérifié plusieurs fois – l”aiguille sur la balance montrait 58 KG!

На работа ми, разбира се, веднага забелязаха, че аз рязко отслабнах, и започнаха да задават въпроси – какво и как. Мой много симпатичен неженен колега започна да ме ухажва, казваше, че винаги е завиждал на съпруга ми: че аз винаги е била умна и интересна, а сега и така съм се разхубавила:)

Животът ми изцяло се промени след това бързо отслабване. Мъжете постоянно ми обръщат внимание, се сипят от всички страни. И да ги получаваш, всъщност, е много приятно.

Знаете ли, аз скоро се омъжвам. Да-Да, за моя симпатичен колега от работа. И не просто така, а вече нося на нашето бебче 🙂 Моят организъм благодарение на сваленото тегло преодоля хормоналния срив, и сега съм готова да стана пълноценна жена и майка в едно щастливо и здраво семейство, където всички взаимно се ценят и обичат!

Понякога и така се случва: благодарение на моя бивш съпруг, който някога ме обиди и изостави аз преодолях болест, депресия и излишни килограми, и сега съм най-щастлива, най-стройна и най-красива!!!

Безумно се радвам, че всичко така се случи. Едновременно с отслабването си аз осъзнах, че проблемът на много от нас е, че най-простите неща ни се струват неефективни. А по-сложните, например, операция – ефективни. Но това не е така. Да отслабнеш за кратко време е възможно по естествен, бърз и безопасен начин, без диети и упражнения. Тестван! Между другото, момичета, тегло ми оттогава така и не нараства, обемите останаха същите 🙂

За тези, на които им е интересно – поръчах на този сайт. Това е единствената сертифицирана фирма в България, която продава Skinny Stix . Що се отнася до доставката, пратката идва с наложен платеж по пощата. Така че, всичко е безопасно и никой няма да разбере вашата малка тайна.

Цената на Skinny Stix се равнява на 2 билети за кино или 1 пазаруване в хранителен магазин. Решавайте сами – много ли е или малко. Моето мнение е, че такова ефективно средство трябва да се продава на цена два пъти по-скъпо!

Е, какво пък, надявам тази информация да Ви е била полезна и Вие, най-накрая, да придобиете желания от вас размер и тегло в най-кратки срокове! Желая Ви Късмет!