Как се избавих от разширените вени за 1 седмица

Здравейте, с Вас отново е Краси! Искам да споделя с Вас своята малка радост… При мен все пак се получи да се ИЗБАВЯ от разширените вени направо в домашни условия само за 1 седмица!!!

Помните ли, писах преди повече от година, че страшно ме болят краката и че се появиха разширени вени, и исках съвет от Вас как да се отърва от тях?

И ето, опитах всички народни средства, включително и брезови пъпки и други глупости, плюс лекарства за подобряване на притока на кръв и ластични чорапогащи, и така нататък. ВСИЧКО ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. Не помага. Безполезно е.

Ходих по лекари, които в крайна сметка с нищо не ми помогнаха, а само ми се караха, че съм закъсняла с лечението. На работа взех една седмица безплатна отпуска. Изпаднах в депресия, мислех за това, как да се отърва от разширените вени и да върна красотата и здравето на своите крака, и търсех в Интернет различни начини за лечение.

Има спасение от разширени вени?!

И ето, един ден разхождайки се по блоговете в интернет, на някакъв медицински форум ме привлече бележка на московски флебологист за това, че в Русия лечението на разширени вени не е ефективно, тъй като традиционната медицина не лекува причината на заболяването, а нейните симптоми.

При това той се позовава на един нов крем за разширени вени Variconis, който има голям процент положителни резултати. Дълго време търсих информация за това къде може да се купи този крем и намерих этот магазин.

Отначало не повярвах във всичко това, защото вече толкова много неща рекламираха по ТЕЛЕВИЗИЯТА… но намерих толкова много добри отзиви за този крем, че реших да го поръчам.

Така, че поръчах Variconis. Пратката дойде за около седмица. Разопаковах всичко, прочетох инструкцията и започнах да го използвам.

Какъв е резултатът? Излекувани ли са разширените вени?

Започнах да използвам този крем, както беше написано в листовката. И какво мислите? Вече на 5-тия ден отоците спаднаха и разширените вени започнаха да изчезват направо пред очите ми и останах с отворена уста!!! Аз се излекувах от РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ!!! За 5 дни!!!!! Можете ли да повярвате в това??? Не можех да повярвам на очите си… Краката ми се изчистиха от венозните мрежички, станаха красиви и спряха да болят!!!!! Аз не съм се объркала и не съм полудяла! Не мога да опиша радостта си. За последен път така съм се радвала може би преди 20 години:)

Сега се чувствам напълно здрав човек. Ха!дори съм благодарна на своята болест — разширените вени ме научиха да ценя това,което имам и по различен начин да гледам на малките житейски проблеми. За това, в каква развалина щях да се превърна, ако не бях намерила Variconis, старая се да не мисля. Сега в живото ми няма място за черни и тъжни мисли, само положителни!

Безумно се радвам, че всичко така се случи. Едновременно с излекуването си от разширени вени аз осъзнах, че проблемът на много от нас е, че най-простите неща ни се струват неефективни. А по-сложните, например, операция – ефективни. Но това не е така. Разширените вени могат да се излекуват по бърз, лесен и безопасен начин. Тестван!

За тези, на които им е интересно – поръчах на този сайт. Това е единствената сертифицирана фирма в България, която продава Variconis. Що се отнася до доставката, пратката идва с наложен платеж по пощата. Така, че всичко е безопасно .

Цената на Variconis в момента е намалена, така че успейте да поръчате!

Е, какво пък, надявам тази информация да Ви е била полезна и Вие, най-накрая, да придобиете желаните красиви и здрави крака за няколко дни! Желая Ви Късмет!

 

 

194 коментара
Анастасия Любенова
Здравей Краси. Вашата история много ме вдъхнови!Имам разширени вени на двата крака, но на десния имам специални жалби: дърпа от бедрото до коляното и той някак си повече се уморява. Още не съм ходила на лекар, искам да опитам сама да се излекувам. После ще напиша какво е станало
Преди 5 минути | Коментар
3
Вики Star
Благодаря Краси, вчера взех колета от пощата, всичко е наред. Вече започвам да го използвам. Чакам резултати след 5 дни)))
Преди 7 минути | Коментар
4
Анжелика Гончарова
За да работи венозната система на краката добре, трябва да се носят обувки на нисък ток! Разширените вени се дължат на високите токчета! В Европа и САЩ носят ниски обувки, и с това се грижат за здравето си!!! А при нас най-важното е токчетата да бъдат по-високи, а после да бягаме да лекуваме разширените вени, за да можем да нисим по-къси поли.
Преди 11 минути | Коментар
10
Венета Попова
Използвам го няколко седмици и вече мога да нося къса пола, завиждайте ми! Токчетата нямат нищо общо с това.
Преди 14 минути | Коментар
7
Кремена Руменова
А на мен моя флебологист ми препоръча този крем:)
Преди 16 минути | Коментар
5
Галина Миронова
Здравей Краси! Направих поръчка, сега чакам с нетърпение колета 🙂
Преди 17 минути | Коментар
3
Надежда Колева
Страхотно е)вече си го поръчах и започнах да го използвам. След няколко дни ще напиша какви са резултатите.
Преди 18 минути | Коментар
7
Принцеса Ани
темата е стара. този крем отдавна е известен, майка ми с негова помощ се излекува от разширени вени още преди две години
Преди 20 минути | Коментар
4
Lena Adorable
В САЩ вече от 5 години го използват! Всички момиче за работата ми са станали като холивудски звезди :))
Преди 21 минути | Коментар
5
Ксения Янкова
Здравейте! Вече 3 ден използвам този крем…просто нямам думи! Криси, благодаря ти!’, Аз вече чувствам лекота в краката си!
Преди 23 минути | Коментар
6
Виола Родна
Минаха едва 4 дни и вече виждам резултат! Отоците спаднаха, вените – също, краката ми стават все по-красиви! Много съм доволна!
Преди 24 минути | Коментар
21
Анета Василева
Купих го, хареса ми! Помогна ми някъде за около една седмица. Дори не съм очаквала такова нещо… За такава цена това си е направо подарък!
Преди 25 минути | Коментар
9
Кремена Спасова
Аз също знам за това средство, аз честно казано в Полша си го купувах, отдавна беше. Разширените вени бяха победени и не се появиха повече, вече 2 години минаха сигурно. Супер) Препоръчам го!
Преди 34 минути | Коментар
5
Ани Нямадакажа
Съпругът ми едва ли не скачаше от щастие. Казва, че сега на конкурс “Мис красиви крака” трябва да отида. :DDD
Преди 39 минути | Коментар
18
Детска Мечта)
кремът работи. Поръчвах го от този сайт, без предварително плащане, колета дойде след 6 дена. Разширените вени изчезнаха за 1 седмица и повече не се появиха.
Преди 41 минути | Коментар
2
Миличката Яна
Краката спряха да ме болят и станаха красиви)))))) Изобщо е супер. Препоръчвам го на всички момичета!
Преди 49 минути | Коментар
31
Люда Котова
Аз също знам за “Variconis”. Леля ми вече не се оплаква от болки в краката)))
Преди 50 минути | Коментар
11
Кристина Лечева
Здрасти, кремът е супер. За една седмица се отървах от това заболяване
Преди 51 минути | Коментар
38
Наталия Емилова
Яко нещо, краката станаха красиви и здрави!!! Пратката дойде за 4 дни, между другото.
Преди 54 минути | Коментар
57
Теодор Петров
Здравейте дами. Жена ми си купи този крем и в резултат на това краката и се преобразиха! Доволен съм като слон)))Препоръчвам го!
преди час | Коментар
3
Краси Красивата
Това отдавна не е новина. Този крем е известен на всички.А тези, които не го знаят, очевидно, не се стремят да се избавят от тази грозота.
преди час | Коментар
5
Галина Александрова
Благодаря за статията. Браво, Краси. Отивам да поръчам.
преди час | Коментар
9
Соня Маринова
Това е, което ми трябва! Сега всички на работата ми ще ми завиждат хехе
преди два часа | Коментар
16
Велимира Калинова
На запад отдавна всички използват този крем. И то доста успешно. При нас както винаги, всичко идва със закъснение…
преди два часа | Коментар