Отшелничка разкри семейна тайна за лечение на заболявания на ставите!

!

Всички знаем за отшелницата, от първа ръка! По всички централни канали тя започна да се появява, поради необичайната си съдба. – единствената жива представителка на семейство, които живеят като отшелници – староверци. Това семейство от много векове успяват да поддържат отлично здраве и дълголетие, като живеят в тайгата, далеч от цивилизацията, лекарствата и лекарите. Използвайки силата на природата и нейните дарове, те са придобили наистина добро здраве и изключително стабилен имунитет.След като за това научиха всички в Русия, в офиса ни започнаха да се получават хиляди писма от зрителите, питайки: “. Помолете я да разкаже някаква тайна рецепта на семейството си.” Всички писма са с едно и също – всеки искаше да научи, дори и малка рецепта, която да помогне за подобряване и поддържане на здравето. Е, ако зрителите молят, това означава, че трябва да се разберат нейните рецепти и тайни за дълголетието. В края на краищата, не може хиляди руснаци да грешат – ако молят, това означава, че би трябвало да помогне!

Ние, от нашата редакция, отново се отправихме в тайгата и я намерихме. Навън беше голям студ “-9”, но отшелницата това не я притесняваше! Тя беше облечена в леко яке, с кърпа за глава и на едното рамо държеше прът с две 10-литрови ведра, пълни с вода. А тя е вече на 64 години. Бяхме изумени: пред нас стоеше една възрастна жена, която просто пращеше от дълголетие и здраве.

Отивайки в къщата, видяхме, че тя е сготвила някаква смес, подобна на крем. И тогава между нас се завърза разговор:

– Mного хора, научавайки за Вас, помолиха да споделите рецепти за Вашето дълголетие. В крайна сметка, гледайки Ви човек е ясно, че имате някаква тайна. Е, не може човек на 64 години, живеейки в такива условия, да няма проблеми със здравето

– Баща ми и майка ми знаеха семейните рецепти, които са получили от родителите си, а те са ги получили от техните родители. Много от моите рецепти са вече на стотици години, с тях се е лекувало цялото мое поколение.

– Kажете, кое е последното, което Ви се е удало да победите? Вие сте също такъв човек, както и всички руснаци. Във всеки случай, може да има нещо, което би могло да Ви безпокои

– Да, разбира се, че боледувах от много заболявания, но много бързо се отървавах от тях, защото имам моя “семейна книга с рецепти.” Последното нещо, от което бях болна – това е болка в ставите и в гърба. Болките бяха ужасни, а влагата в помещението само влошаваше болестта ми. Краката и ръцете трудно се сгъваха, или силно ме боляха. Но аз се отървах от това състояние за 4 дни. Имам рецепта от прабаба ми за това заболяване. Така да бъде, аз ще ви кажа, нека хората да се отърват от техните заболявания.

След тези думи,отшелницата отвори старата си книга с рецепти и започна да ни диктуват състава. Малко по-долу, ще говорим за това, как да се лекува артрит за 4 дни! В същото време, ние ще ви предадем останалата част от диалога с отшелника:

– Що за средство е това и как да го използваме?

– Основата на този крем е акулова мас. Акуловата мас способства за активното изцеление на тъканите и активира обменните процеси. Маслото Ши – има положителен ефект върху състоянието на възпалените стави. Рициновото масло – противовъзпалителните му свойства го правят отлично средство за масаж на ставите. Ментовото етерично масло – намалява възпалението и болката при обострени болки в ставите, хрущялите и сухожилията.

Благодаря Ви отшелнице. Много руснаци вече завинаги ще се отърват от болките в ставите !!!

Това интервю беше направено преди 8 месеца, и ние дълго мислихме, как да споделим рецептата, защото състава на крема просто така няма как да го купиш и да си го приготвиш. Кремът съдържа уникални съставки, които са много трудни да се намерят. Затова, ние предадохме рецептата на производител на кремове, за да може това средство да бъде достъпно за всеки. Този продукт е напълно сертифициран и е доказал своята ефективност в изследователски институт по ортопедия. Нашият редакторски екип и нашия канал напълно гарантират за ефективността на акуловата мас и това, че съставът напълно съответства с предписанието на нашата отшелничка.

За да поръчате акулова мас, по рецептата на отшелничкатa, натиснете тук

194 коментара
Александър Зеленин
Благодаря ви много за рецептата и възможността да си купя акулова мас! Използвам я от 3 дни, ставите наистина престанаха да ме притесняват!
Преди 4 минути | коментар
1
Костик Ед
Колко е хубаво, че са запазени древните рецепти! Писна ми от тези таблетки! Сестра ми използва този крем. Тя е на 68, а е доста здрава. Наскоро тя се оплакваше от силна болка в долната част на гърба и лактите! А сега просто не мога да я позная! Благодаря на вашия канал за репортажа!
Преди 6 минути | коментар
4
Олег Соловей
Благодаря Ви, вече си поръчах крема!
Преди 7 минути | коментар
7
Олга Попова
А дълго ли се чака за акуловата мас? Веднага ли се плаща?
Преди 9 минути | коментар
11
Костя Калинин
Плащането е лесно, има инструкции и опции. В Тюмен кремът дойде за 4 дни! Струваше си чакането, вече се мажа 5 дни. Силно ме боляха костите, сега не ме притесняват въобще! Благодаря на телеканала!
Преди 11 минути | коментар
9
Настя Миронова
А за общото подобряване на организма става ли?
преди 16 минути | коментар
5
Принцеса Елена
Аз си лекувам болката в мускулите. Подобрението започна на 2 ден. Силно препоръчвам този крем!
преди 19 минути | коментар
8
Лена Чаровницата
Благодаря ви, ще опитаме!
преди 20 минути | коментар
15
Оксана Яковлева
Също си поръчвам! Надявам се да помогне за болката!
преди 21 минути | коментар
17
Руся Милата
Ето какво може да направи народната медицина! Майната им на лекарствата! Кремът не е скъп, а си заслужава!
преди 22 минути | коментар
21
Виталий Менченко
Поръчах за сестра ми! Надявам се да помогне! Тя има артрит!
преди 25 минути | коментар
9
Георгий Toр
Благодаря на редакцията! Излекувах си радикулита! Лекарите са шокирани от резултатите ми!
преди 34 минути | коментар
5
Слава Сененко
Препоръчвам го на всички. Майка ми го постави на краката си
преди 39 минути | коментар
18
Максим Румянцев
И аз също ще си го поръчам, след толкова положителни отзиви!
преди 41 минути | коментар