простатитът-е-опасно-състояние-което

ПРОСТАТИТЪТ Е ОПАСНО СЪСТОЯНИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО СМЪРТ!

Димитър Браников
Практикуващ уролог (Повече от 23 години опит)
Действащ член на Европейския съвет по урология, преподавател и хирург, работещ в Европа и САЩ.
Специалност урология. Прилага следните методи: роботизирана лапароскопска радикална простатектомия, трансуретрална простатна резекция и лазерна аблация на доброкачествена простатна хиперплазия.

Простатитът води до няколко опасни проблема за мъжете. Основните са:

– ИМПОТЕНТНОСТ

– ДОБРОКАЧЕСТВЕНА ХИПЕРПЛАЗИЯ НА ПРОСТАТАТА

– РАК НА ПРОСТАТАТА

Следва да се отбележи, че импотентността е състояние, което се среща при 100% от мъжете, които страдат от простатит. Някои могат да бъдат поразени по-рано и други по-късно, но е неизбежно.

Ракът на простатата може да засегне мъже в късен стадий на простатит, което не е рядко. Мъжете, които не лекуват простатита и просто живеят по старому, се подлагат на голям риск. Ако човек иска да живее дълго и да се радва на качествена ерекция, той трябва да лекува простатита. Лечението трябва да се започне възможно най-скоро.

Проблемът е, че повечето мъже, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ. Някои вярват, че това състояние не е опасно или се притесняват да се обърнат към лекар. В резултат на това засегнатите мъже просто игнорират болестта. Дори когато мъжът реши да потърси медицинска помощ, болестта вече може да бъде на късен етап, в който започва да се развива злокачествен тумор.

Трябва да сте наясно, че простатитът е живото-застрашаващо заболяване. Една от основните опасности е развитието на рак на простатата, който често води до летален изход. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години.

За радост, сега мъжете имат уникалната възможност да се отърват от това опасно заболяване веднъж завинаги без да се налага да влизат в болница.

Факт е, че на пазара през 2018 излезе революционен лечебен продукт. Той бързо възстановява нормалното функциониране на простатата, намаляване на възпалението, ефективно лекува дори хроничния простатит и значително подобрява потентността и продължителността на половия акт. Наименованието му е: Prostamin®. Това е достъпен продукт, произведен в България, разработен с участието на учени и медицински специалисти от Германия и Франция.

 

През 2018 в частна клиника по урология бяха успешно завършени клинични изпитвания на лекарство от ново поколение: Prostamin предназначено за лечение на простатит. Пресслужбата на клиниката публикува следното изявление:

1. Ефективността на Prostamin, изчислена чрез стандартен метод (брой възстановени хора спрямо броя на засегнатите хора в рамките на група от 100 души, преминали един курс на лечение) е 98%.

2. Липса на прояви на болестта след като спират да приемат лекарството (според резултатите от 6-месечно проследяване) се наблюдава при 99% от хората.

3. След една седмица на употреба на лекарството всички пациенти докладват значително подобряване на либидото и сексуалната потентност.

4. Лекарството спомага за удължаване на сексуалния контакт при 95% от мъжете, участвали в проучването.

5. Няма нежелани странични ефекти, включително алергии.

6. Революционното лекарство Prostamin е признато като най-ефективното лекарство за лечение на простатит.

 

Мнението на експерта:

 

Михаил Горанов
Професионален опит – 43 години.
Сертифициран уролог, който владее всички техники за хирургична интервенция, приложими към репродуктивната система, включително минимално инвазивна хирургия.

ДО 2018 г. нямаше никакви ефективни и достъпни лекарства за лечение на простатит. Това доведе до страшни последствия. 45% от мъжкото население (25% от които – млади мъже) са засегнати от болестта. Prostamin е пробив в лечението на простатит, абсолютно откритие в областта. Ефикасността на продукта е доказана в реалния живот на хиляди из цяла Европа. Уникалното съдържание на капките и откритието на живите клетки от учените правят Prostamin незаменим в лечението на простатита.

Лекарството е клинично доказано и резултатите от опитите са истински шок за професионалните уролози. Около 98% от всички засегнати мъже се възстановят без рецидив. Останалите два процента се радват на пълно отшумяване на симптомите и намаляване на възпалението на жлезата. Въпреки това при тези мъже понякога се наблюдава рецидив, който по-късно може да бъде успешно излекуван с Prostamin.

Освен това комбинацията на уникалните съставки в Prostamin значително подобрява сексуалната функция и удължава половия акт.

Академия проведе проучване, което надхвърли всички очаквания:

АНКЕТА как лекувате простатит?

Лекарства:
23%
Prostamin
47%
Алтернативна медицина:
8%
Все още търся подходящо лечение:
17%
Не се лекува.
5%

 

Prostamin е забележителен заради многопосочния си подход към проблема. С помощта на този медикамент се постигат феноменални резултати при лечение на мъжката урогенитална система. Казано по-просто, след един курс на лечение с този препарат тялото започва да функционира като тялото на 25-годишен мъж. Препоръчвам го на всички мъже. Дори ако не сте засегнати от простатит, лекарството може да се използва като ефективна превантивна мярка и значително да подобри вашата сексуална активност.

Препаратът е сертифициран в Европа. Клиничните изпитвания напълно потвърждават данните, получени от Частната Академия по Урология. Българските учени наблюдават дори по-високи проценти на възстановяване.

 

Уважаеми мъже, не пренебрегвайте здравето си. Наслаждавайте се на живота, не се излагайте на опасността от импотентност и не поставяйте живота си в опасност! В момента това лекарство не се предлага в аптеките, тъй като нивото на продукцията е твърде ниско в момента. Може да се закупи само онлайн. ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ!

В момента оригиналният Prostamin може да се поръча само от официалния сайт на производителя.

ВАЖНО! Проучванията показват, че настоящият сезон е най-доброто време за лечение на простатит. Поради умерените средни дневни температури метаболизъмът и циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове се ускоряват, повишавайки ефективността на лекарството. Лечението на простатит е 47% по-бързо в сравнение с по-топлото време на годината.