ПРОСТО ЕДНА ЖЕНА, ЧИЯТО КОСА ОПАДА

Колкото повече ми се иска да не показвам тази снимка на почти никого, предполагам, че това е необходимост в женски блог за косопад, нали? Бързо предпазете очите си … идва жена, чиято коса опада:

 

Бях отчаяна … Бях на път да оплешивея напълно!

Това съм аз в средата на юли 2017 година. Бях много объркана, когато забелязах, че започвам да губя косата си, бях само на 35 години … В началото виждах кичури от косми, останали по четката, а след това, докато се къпех – имаше много коса около краката ми! 2 месеца по-късно се уплаших достатъчно, за да изтичам на лекар! Предложи ми да си купя специален шампоан … който изобщо не ми помогна!

По-късно реших да пробвам различни процедури … скъпи лекарства и много болезнени инжекции. За съжаление, нищо не ме излекува … Продължавах да губя косата си!

Бях решила да си направя някаква операция, за да спра процеса на алопеция!

След 2 месеца страдание бях изтощена и напълно обезнадеждена! Мислех, че ще оплешивея до няколко години … Но веднъж моята най-добра приятелка дойде при мен и ми разказа за едно ново прекрасно средство, което може да излекува всякакви “болести по косата”! Разбира се, не повярвах … но тя го купи и ми го донесе, така че го изпробвах! Това средство се нарича VitaHair Max.

И така започнах да използвам VitaHair Max. По принцип това е средство, което някои жени използват при косопад, в ранните стадии на алопеция и мазна коса (seborrhea oleosa), за предотвратяване на побеляването на косата, както и за възстановяване на естествения цвят на косата. Оказа се, че този лосион може да излекува дори случаи на много изтъняла коса. Това *абсолютно* излекува моя случай! Този лосион спря процеса на опадане на косата и възстанови фантастичния ѝ вид само за 1 месец!

САМО 1 МЕСЕЦ УПОТРЕБА НА VITAHAIR MAX – УДИВИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ!

Проверих този продукт и открих това проучване, според което VitaHair Max е излекувал много жени!

Проучване за лечение на косата:

Време: 1 месец

Брой участници: 15 жени

Продукт на лечението: VitaHair Max

Резултатите: 95% – 14 жени спряха косопада и възстановиха косата си

1. Калина, 45 годиниБлагодаря на VitaHair Max! Радвам се, че сега съпругът ми се върна при мен и бих могла да живея нормално! Аз страдах от косопад в продължение на 10 години!

2. Сияна, 33 годиниБлагодарение на този “вълшебен” лосион мога да излизам отново! Беше ме срам да отида някъде преди .. когато имах проблем с косопада .. И този лосион е много по-евтин от останалите!

3. Анна, 30 годиниАз съм толкова изненадана от VitaHair Max! Погледнете дългата ми и здрава коса! Винаги съм искала да има красива коса … и все не се получаваше, но не и сега, след като използвах лосиона само 1 месец!

Наскоро официалният сайт на производителя пусна специална ОФЕРТА – 50% ОТСТЪПКА!

Ще оставя линк към уебсайта тук, в случай че искате да получите висококачествен, а не фалшив продукт! Бъдете внимателни, има много онлайн измами и е трудно да се намери VitaHair Max в аптеките или трябва да платите много по-високи цени, с 200-300% надценка! Затова ви съветвам да ПОРЪЧАТЕ СЕГА с 50% отстъпка от официалния сайт!

Побързайте! Това е оферта за ограничен период от време!

Коментари

01

Карина
04.02.2020

И аз имам този лосион. Започнах да оплешивявам много рано и лосионът ми помогна, резултатът е почти същия. Препоръчвам горещо!01

01

Анастасия
04.02.2020

Ако нищо друго не помага, тогава да, трябва да опиташ. Аз веднъж дори си трансплантирах коса. Похарчиш ужасно мого пари. От една страна не съжалявам, но от друга – е жалко наистина. Можех да спестя толкова много пари, ако бях разбрала за този лосион по-рано (защо ли не бях, а?!)

01

Юлия
04.02.2020

Не знам какво да кажа. Звучи съблазнително, ще поръчам. Нямам плешиви петна още, но имам силен косопад!

01

Tanya_Plovdiv
05.02.2020

Кой още е използвал този лосион? Споделете, Интересува ме. Чувам, че е подходящ и за мъже и жени, съвсем новаторско решение. Четох в някакъв форум, че някакъв известен футболист се е отървал от плешивото петно благодарение на този лосион. Какво още можете да кажете?

01

Кристина
05.02.2020

Съгласна съм, това е много ефективно лечение против тънка коса! За пръв път чувам за този продукт от тази статия. Косата ми пострада жестоко от студено къдрене, хем всички ме предупреждаваха да не си го правя, защото имах страхотна коса. След къдренето косата ми на нищо не приличаше, въпреки факта че бях на професионален фризьор. Използвам лосиона от месец и косата ми е разкошна. Порасна 5 см! Почти не се забелязва разликата между изтощената стара и новата коса01

01

Мария Иванова
06.02.2020

Поръчах го за дъщеря ми, защото много се тревожа за нея. Според мен тя няма проблем с косата, но тя пък е отчаяна, че е много тънка косата й…

01

Илияна
06.02.2020

Ооо, този лосион ми помогна и на мен. Действа много бързо. И не се налага да чакаш половин година, за да видиш някакви резултати.01

01

Georgi
07.02.2020

Tanya_Plovdiv, ако имате някакви съмнения, погледнете моя резултат. Въпроси?01

01

Фиона Шрекова
07.02.2020

Имах същия проблем, водех борба 7 години, но не успях. Само този лосион ми помогна много. Нямам представа какво щях да правя без него! Купих и за мама, тя много се вълнува. СТРАХОТЕН ПОДАРЪК! Резултатът ми:01