СТАВИ КАТО В МЛАДОСТТА! ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО


!

Днес ще разкажем интересна история, която показва как понякога се случват чудеса. Наистина, зад тях често се крия последните постижения на науката. Нашият кореспондент интервюира 80-годишната Вера Карпулева, която отдавна страда от артроза на коляното. А сега благодарение на съвременното лечение може да седне в поза лотос или да направи шпагат! Възрастната жена сега изглежда страхотно и да акцентира върху своята енергия и бойна нагласа се съгласи да даде интервю и да покаже своята гъвкавост!

Вера Карпулева е родена в Софийско. Тя е типичен пенсионер. Родена е малко преди войната. След училище е завършила медицинско училище. Работила е като милосърдна сестра с изключителната си отдаденост. Точно затова има правителствени награди. Така се случи, че Вера Карпулева напуска армията и се заселва се Трънско, където започва работа с завод за производство на тухли. Какво ли не е преживяла, какво ли не е видяла – мъкнала е ръчна количка към пещите, зимата е работила в студа, докато зад гърба й бумти печката. Отпред минус 15, а отзад плюс 60 градуса.

Военната служба и тежкия труд неминуемо се отразяват на здравето на жената. Започват какви ли не болки, но най-много я измъчват ставите. Обадили се и спомени за тежките условия в казармите, студа и влагата. Разбира се и мъчителната работа в завода за тухли.

Така Вера Карпулева развива артроза на коленните стави. Известно време жената се опитва да се справи с проблема. Ходила по лекари (докато можела да ходи), старателно спазвала всички рецепти, мажела мехлемите, пила отвари и спазвала препоръките. Но болестта прогресирала. Всяка стъпка причинявала сълзи от острите болки, които изпитвала. На 70 години се предала и легнала на легло.

„Нямах повече сили за тези мъки – признава възрастната пенсионерка пред нашия кореспондент. – Реших, че по-добре да легна и да се махам вече от тоя свят.“

Като на ветеран и награждавана медицинска сестра на нея са й предлагали операция, с която да заменят болните стави с изкуствени при по-изгодни условия. Но въпреки това цената на операцията значително надхвърляла възможностите й.

„Нямах толкова пари. Освен това се страхувах от самата операция. И все пак, 75 години не са шега работа. Реших каквото става да става – спомня си Вера Карпулева.

И тогава се случва онова, което тя и до днес смята за чудо. Случайно дочух от съседката, че наскоро дошъл да работи някакъв много знаменит лекар с много опит в чужбина, който много лесно лекувал всякакви болести на ставите – остеоартрит, артрит и др. Че имал някакъв чудотворен мехлем, който вдига хора от инвалидна количка за месец. Например, този лекар излекувал роднина на кмета, човек, който преди това не ставал от инвалидната количка в продължение на десет години.

„Веднага се обадих на дъщеря си. Тя живее в София. Дойде, свърза се с този лекар и се съгласи да ми помогне”, припомня си Вера Карпулева.

А после се случи чудото. Този лекар идваше всеки ден в дома на Вера и я мажел с лечебния мехлем. Четири седмици по-късно тя успявала да става от инвалидната количка и сама да ходи до лекаря. След шест седмици ставите на Вера Карпулева напълно се възстановили от остеоартрита. Така потвърди и рентгеновото изследване.

Вляво: рентгеновата снимка на дясната коленна става на Вера Карпулева, 75 г. Хрущялната тъкан е почти напълно унищожена. Препоръките на лекарите са да смени ставата с изкуствена.
Вдясно: рентгеновата снимка на дясната коленна става на Вера Карпулева след курс на лечение с препарата Flexumgel.

 

НО ТОВА НЕ Е КРАЯТ НА НАШАТА ИСТОРИЯ!

„Знаете ли, след лечението, почувствах, че краката ми са като на младата сестра, която бях в армията! И започнах да спортувам – нещо, което не бях правила от 40 години. Отначало започнах с по-прости движения. Един месец по-късно започнах да скачам, после почнах да скачам на въже.“

„А след тогава реших да се опитам да направя шпагат! Тренирах един месец и го направих! Няма никаква болка в коленете. Ставите ми са като нови! Много съм благодарна на лекаря.“

ОТ РЕДАКЦИЯТА:

Открихме името на лекаря, лекувал Вера Карпулева. Оказа се, че това е д-р Станимир Караантов, който е опитен специалист с 30 години практически опит. Срещнахме се с д-р Караантов и той ни разказа за лекарството си.

Д-р Станимир Караантов

Практикуващ лекар, доктор на медицинските науки, професор. Основател на съвременната кинезитерапия – алтернативен (за неврологията и ортопедията) метод за лечение на хронични заболявания и наранявания на опорно-двигателния апарат, който се фокусира не върху лекарствата и носенето на корсети, а върху вътрешните резерви на тялото и разбирането на пациентите за собственото им тяло.

– Д-Р КАРААНТОВ, РАЗКАЖЕТЕ НИ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА, КОЙТО ИЗПОЛЗВАТЕ.

– Това е продуктът „Flexumgel“. Това е терапевтичен мехлем, който позволява в най-кратки срокове, буквално за 4 дни, хората да забравят за болката в гърба и ставите и в рамките на няколко месеца и да излекуват дори много сложни случаи. Произвежда се само в Родопите, а за разработката на рецептата са били нужни десетки, да кажа стотици години, които сега само като време биха били оценени на милиони.

– И КАК РАБОТИ ТОЗИ МАГИЧЕСКИ МЕХЛЕМ?

— Няма никаква магия, няма чудо – това е просто наука. Основната съставка в продукта е екстрактът от левзея: това е растението, което подпомага растежа на рогата на елените. Или с други думи, то подпомага създаването на нова кост. Елените постоянно се хранят със стотици видове лечебни билки и в рогата им се натрупва цялата лечебна сила на растенията. Можете ли да си представите биологичната сила на такъв механизъм? Засега не е открито нищо по-ефективно за възстановяване на хрущялната тъкан на ставата в природата. Освен това левзеята съдържа естествен хондротин и глюкозамин, които помагат за облекчаването на болките в ставите и възстановяването на тяхната функция. В комбинация с екстрактите от други ценни родопски билки, които неминуемо имат своя принос към ефективността на продукта. Мисля, че няма смисъл да говорим за предимствата на билките, набрани в Родопите.

Дори едно нанасяне е достатъчно, за да се активизират повече от 930 000 клетки, които непосредствено участват в процеса на кръвообращение. И така всеки път. Точно това е ключовият принцип на лечението.

– ЗВУЧИ ВПЕЧАТЛЯВАЩО. МОЖЕ ЛИ ДА НИ ОБЯСНИТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СЪС ЗАБОЛЯВАНИЯ?

– Това означава, че средновековната медицина остава в миналото, а вие ще можете да излекувате заболяванията си у дома за месец или два. Flexumgel не замразява, не анестезира, а „рестартира“ тялото на клетъчно ниво. Той отстранява причината за самото заболяване и връща ставите в първоначалното им нормално състояние. Пациентът не просто се избавя от симптомите, но премахва причината им – отслабналата с времето и дегенерирала хрущялна тъкан на ставата.

На първия ден Flexumgel стартира системата за регенерация на тялото. Същевременно премахва и самата болка, веднага се усеща облекчението. Само след 1-2 седмици курсът не лечение приключва и най-важното е да не се допуска повторна поява на заболяването, затова периодично трябва да се повтаря курсът.

1. Липса на хранене в ставата. Хрущялната тъкан се разрушава.
2. Възстановяване на хрущялната тъкан на ставата след 2 седмици употреба на Flexumgel.
3. Възстановяване на хрущялната тъкан на ставата след 3 седмици употреба на Flexumgel.
4. Здрава става след един курс с Flexumgel.

— На рентгеновата снимка по-долу е представена типичната картина на възстановяването на една коленна става.

– С Flexumgel можете да лекувате проблемите си у дома след месец-два. Flexumgel не замразява, не анестезира, а „рестартира“ тялото на клетъчно ниво. Той отстранява причината за самото заболяване и връща ставите в първоначалното им нормално състояние.

– КАЗАХТЕ, ЧЕ FLEXUMGEL МОЖЕ САМОСТОЯТЕЛНО ДА ИЗЛЕКУВА СЪЩОТО ЗАБОЛЯВАНЕ ЗА 4-6 СЕДМИЦИ. ОТКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАКУПИ ТОЗИ МЕХЛЕМ?

— Мога с радост да кажа, че най-накрая съюз на лекарите забеляза този прекрасен наш продукт и го включи в програма за разпространение на Flexumgel в специална игра.
Промоционалната цена на Flexumgel е 118 Лева за опаковка. Благодарение на подкрепа, сега е рамките на специалната игра можете да купите Flexumgel с намаление до 50%!

Признавам, че има едно „но“. Срокът на рекламната акция е ограничен – от 20.08.2020 до 22.08.2020.

— Д-Р КАРААНТОВ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ИНТЕРВЮТО! А МОЖЕ БИ БИХТЕ ИСКАЛИ ДА ДОБАВИТЕ НЕЩО ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕДИ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ?

– Да. Да, разбира се! Искам да обърна специално внимание на огромното количество и разнообразие о ментета в нашите аптеки. Както винаги най-популярните и търсени продукти стават жертва на фалшифициране. Уви популярността на Flexumgel не оставя никакви съмнения, че в скоро време и този продукт ще пострада от много ментета, които ще залеят пазара. Вече съм се сблъсквал с т.н. менте, затова призовавам всички да купуват Flexumgel само от доказани продавачи.

ВНИМАНИЕ! Моля, пазете се от имитации!

Flexumgel в София и България може да се получи само чрез участие в играта с намаление до 50%
194 мненияДиана ДимитроваВзех си този мехлем. в опит да се излекувам от болките в ставите, въпреки че не вярвах, че ще помогне. но на мен лично ми помогна и затова сега не излиз аот аптечката ни
21.08.2020 – 21:12Надежда БердалеваПросто е разкошен мехлем за лечение на ставите. Много ми помогна! Препоръчвам на всички, които имат проблеми със ставите. Много благодаря!!!!21.08.2020 – 17:18Самуил Н.Здравейте всички! Аз съм на 68 г. Помолих внучката да пише тук вместо мен. Аз съм си селски човек, работил съм в ТКЗС-то през целия си живот. А тогава доста работихме, не е като сега. Като се пенсионирах, тежката работа започна да се обажда, под формата на остра болка в ставите. Всичко ме болеше: гърба, кръста, тазобедрените стави, колената, глезените. Понякога без да се престувам плачех от болки. Имаше един случай, когато половин ден лежах на пътечката в двора, докато дойде дъщерята да ми помогне да стана. В болницата ми поставиха диагноза – артроза на ставите и ми предписаха абсолютно безполезно мазило и това беше всичко. След това прочетох в здравния вестник за този мехлема и помолих внучката ми да поръча по интернет . Сам не мога. Така започнах да си мажа гърба и постепенно болката мина, можех да се движа свободно из къщата. 2 месеца след като започнах да се мажа с мехлема, ставите вече не ме боляха! Благодарение на този мехлем си върнах нормалния живот.
21.08.2020 – 14:30Ирина АртемиеваНа работа постоянно седя и в края на деня гърбът ми не може да се изправи, а ставите ми са като изтръпнали. Използвам мехлема от един месец, ефектът е невероятен – при намазването е чувства освежаващ ефект, а след кратко болката намалява и мога да се движа отново нормално и да и върша домакинската работа!21.08.2020 – 14:26Александра КръстеваЛекарите приписваха всички мои болежки на възрастта, което беше обидно. Ама как така? Та аз не се чувствах стара. Животът е моето семейство, моята градина, моите цветя, а заради болестта не можех повече да ходя до магазина от другата страна на улицата и всичко се превърна в бреме за мен. Болки в ставите, болки в кръста, дискова херния – всичко това ме принуди да се откажа от обичайния си начин на живот. Бях превита одве и приличах въпросителен знак, на питанка. Търсенето на решение на проблема ме доведе до Flexumgel което е най-новият препарат против болки в ставите. Размазах мехлем на кръста, на колената и правих гимнастика. Резултатът беше, че се изправих, започнах да ходя лесно и спокойно. Благодарение на мехлема ходя с внучката си дълго и сама ходя на изложби и събития.21.08.2020 – 12:38Росен ХаралампиевЧестно казано, отначало бях особено скептичен към този мехлем. Но реших да рискувам и да опитам. Резултатът ме изненада и не се оставих да чакам още. Много ми хареса.
21.08.2020 – 11:49Филип ГеоргиевТова лято подаграта ме наказа жестоко. Едва можех да ходя, само куцах. Изобщо не можех да свърша нищо на вилата, срам ме беше как жената и щерката вършат цялата работа и мъжката. Даже с жена ми спяхме на отделни кревати, защото се страхувах, че може случайно да докосне болезнените стъпала. Не след дълго забелязах, че подаграта засяга и показалеца на дясната ми ръка, а аз съм художник-оформител в едно предприятие, трябва ми този пръст. И въпреки постоянната болка, търпях и рисувах със сълзи на очите, чертаех схеми, организирах щандове само и само да не ме уволнят. След няколко дни от използването на мехлема, болката утихна и по-късно се разнесоха и подутините. Благодарение на вас вече мина цял месец от както се радвам отново на стария си живот. Сега мога да стисна по мъжки ръката на приятел или да помагам на семейството на вилата. А нощем си лягам прегърнал жената.21.08.2020 – 09:09M. КалдиевОтдавна се мъча от болки в ставите, особено когато е по-влажно времето. Опитах какво ли не – разни методи и рецепти, но нище не ми помогна. Само Flexumgel ми помогна! Още след първата употреба болките намаляха. Сега го използвам редовно.21.08.2020 – 06:25Евгени СоколовКато шофьор, който е зад волана по осем часа на ден, този мехлем ми помага да се справя с болката във врата, както и с болките в гърба и кръста.21.08.2020 – 02:50Ф. ГайтанджиевМоята бабичка от осемдесетте страда от артрит и артроза, но в последните две години болката е постоянна. Преди не можех да си представя, че човек може така да вика от болка. Беше ужасно, особено посред нощ, когато в пълната тишина се чуваха смразяващи викове. Болката, която тя казваше е все едно кучета я хапят по краката. И нямаше какво да направя, за да й помогна, само можех да я държа за ръка и да я успокоявам. Тя се нагълтваше с болкоуспокояващи и заспиваше, докато след изветстно време не се появаваше пак. Сутринта като се будеше все по-честно плачеше. Усмивката е напълно изчезна от лицето й сякаш слънцето залезе завинаги. Тя също се движеше трудно – коленете и кръста не й даваха възможност дори да се завърти. Още първата вечер след като я намазах с мехлема беше първа нощ без викове. На сутринта дойде към мен с усмивка и ми каза: “Не боли!” Буквално на шестия ден купих още шест пакета за всеки случай. За първи път от две години любимата се усмихваше и беше щастлива. Сега пърха вкъщи и в очите й се вижда, че се чувства добре21.08.2020 – 01:23Светлана ПатакеваНа мой близък след инсулт не можеше да си движи едната ръка а от болка неможеше да разтвори пръсти. Купих му този мехлем. Него си го мързи, но след няколко мазания усети, че е по-добре. Първо му минаха пръстите и можеше да разтвори ръка, а после и ръката започна да се движи, а оттам и лакътя и рамото Ощ малко му остава докато се възстанови напълно.20.08.2020 – 21:42Събинка ГруеваТози мехлем наистина е спасение заония, които познават болката . Една година беше ужасно болезнена. Периодично ми се възпаляваха ставите на краката до степен, че ми беше невъзможно да се изправи на крака, глезените ми се подуваха, имах и болки в гръбначния стълб и от там по цялото тяло. Ръцете ми бяха отекли, изтръпваха. Болката се концентрираше на лявата ми ръка и ми изтръпваха 3 пръста. Ходих на масаж, което често ми помагаше от изостаряне на състоянието, защото смятях, че причината е , че имам остеохондроза. Масажът обаче не помогна дълго, облекчаваше сигурно на 10 процента и после пак болка и мъки. Една позната даде ми мехлема и се оказа, че е това. Същия ден почувствах, че болката намалява. Реших, че си внушавам. Но когато на третия ден възпалението и болките изчезнаха разбрах, че точно това е решението!20.08.2020 – 20:43Николай СедефовНеотдавна започнаха да ме болят колената. Лекарят каза, че трябва спешно да се лекувам и ми назначи курс с инжекции. Жена ми ме придума да опитам с този мехлем. От месец се лекувам и е много по добре20.08.2020 – 17:35Мариана ЛозареваПри всяка промяната на времето кокалите не боляха от студа, трябваше да отида на лекаря най-накрая. Лекарят ми препоръча Flexumgel и започнах да го ползвам по предназначение, а след две седмици, забелязах, че времето вече не ми влияе и ставите ми се чувстват страхотно. Мехлемът е хубав, ще продължавам да го ползвам.20.08.2020 – 16:05Александър ИзмирскиМарт месец много натоварил кръста и два месеца не можех да лежа по гръб. Спях единствено ако подложа няколко възглвници под корема. Януари поръчах този мехлем макар като цяло имах скептично отношение. След един месец употреба вече мога да изпълнявам всякакви кробатически упражнения.20.08.2020 – 14:44Алиса ТърговскаАз съм доволна и то много! Една година се мъча с колената и какво ли не правиха лекарите, но накрая ми казаха, че трябва мисля за изкуствена става (а аз имам диабет и високо кръвно и какво ли още не). Можех да се движа смао с бастун. Едвам качвах стъпбите, а да още по трудно слизах. И сега през пролетта случайно и даже просто от любопитство (защото аз не вярвам нищо) писах в сайта и споделих за моето състояние. Получих обаждане и попитах всичко за най-големи подробности и ме увериха, че този мехлем ще ми помогне. И аз повярвах. И успях да клекна след това. Започнах да чувствам облекчение от първия ден. Коленете ми се сгъваха, ходех без бастун, ставите ми не пукат, не щракат, нощем не се мъчеше, по стълбите не мога да тичам, но все пак се справям сама. Не знам завинаги ли изчезна болката и проблемите, но днес съм щастлива и се съм благодарна на производителите на този продукт! БЛАГОДАРЯ! Не правя рекламира, просто се радвам!!!20.08.2020 – 10:53Атанаска АйтъмоваИмам болки в гърба от доста време. Нищо не ми помагаше. Лекарят ми препоръча този мехлем . Чудо! Наистина ми помогна!!!20.08.2020 – 10:50Евгения АтанасоваНевероятен препарат! Моментално маха болката, още като докосне кожата се усеща как действа, мирише хубаво, попива добре, не оставя мазна следа, но най-вече много е ефективен. Аз имам остеохондроза на врата. Намазах се веднъж и се почувтсвах по-добре, а след 2 дена направо забравих. Препоръчвам на всички.20.08.2020 – 10:19Сергей ЦветковАз имам проблеми с гърба, които не ми дават мира. Познати препоръчаха на жената да купя този мехлем . Мехлемът се оказа страхотен. Гърбът ме отпусна след полвин час. Сега с това се оправм.20.08.2020 – 10:11Дана ТополоваВъв възторг съм! Толкова неща опитах, а този мехлем успя да постигне всичко, което исках. Няма вече болка, няам скованост! Как ми липсваше свободата на движението! Ще купя и за мъжа ми задължително.20.08.2020 – 07:20Зорка ИбрахимоваНа 42 години съм. Преди няколко години карах тежък грип, който ме вкара в болница с усложнения. Едно от усложненията удари в ставите и най-вече в коляното. Рентгена показа начални признаци на артроза на ставата на коляното. Тогава бях на 39. Като ходех коляното щракаше, пукаше, страшна работа, не мога д асе кача по стълбите, болеше ме. опитах какво ли не – едно помага, друго не. Само този мехлем успя да ми помогне. минаха ми и бодежите и болките. при последното излседване доктора каза, че съм добре. искам с този ултразвук да отида при предния лекар дето ми каза, че нищо не може да ми помогне и само ще се влоошава Flexumgel не ми излиза от аптечката. Точно това ми помогна20.08.2020 – 04:30Мартин НеделчевНищо не ми помага с болки в ставите от доста време. Опитах куп лекарства: хапчета, гелове, натривки. Бадява. Една приятелка ми препоръча да поръчам мехлема. Мислех, че нямам какво да губя, особено щом цената не е висока. Реших и поръчах. Буквално след месец мъките ми изчезнаха. И след още един месец напълно забравих за болката. Използвам го редовно и съм много доволен.20.08.2020 – 01:04Андрей БорисовБолеше ме рамото и не можех дори да си вдигна ръката. Една колежка дойде на работа случайно с мехлема в чантатата, даде ми да си намажа рамото и след 40 минути ме отпусна. Усещането беше приятно. Даже ми се доспа, толкова приятно ми стана. След това и аз си купих за всеки случай да си имам, ако се наложи. и сега само ако усетя, че нещо ме свива, веднага използвам Flexumgel и болката минава.19.08.2020 – 22:08