Тибетски практики в лечение на гъбички по ноктите

За ползата от тибетската медицина отдавна се разказват легенди. Нейните открития в медицината, наистина са уникални и изцяло се различават от стандартната медицина. Съставките на лекарствата са многообразни и често човек може да се изненада от странните комбинации, а освен това, лекарствата винаги се приготвят от напълно естесвени продукти. Това в пълна сила важи и в случаите, когато става въпрос за лекарства против гъбички. Въпреки многообразието на гъбичните инфекции, тибетската медицина успешно се справя и с всеки тип гъбички по ноктите.

Типове гъбички по ноктите

Отличават се 4 основни типа гъбичко по ноктите

В зависимост от вида на гъбичките, съществуват 4 вида инфекция

Дистална или дистално – латерална онихомикоза е най-распространеният вид гъбички по ноките. От краищата на нокътната плочка гъбичките проникват в сърцевината на нокътя, вследствие на което нокътят започва да променя цвета си, започва да се чупи и да изтънява

Проксимална субунгвална онихомикоза е по-рядък тип гъбички по ноктите. Инфекцията започва от кожичките около нокътя, след което достига до сърцевината на нокътя. В този случай се образуват бели петна и дупки по целия нокът.

Бяла повърхностна онихомикоза се проявява под формата на бели петна, образуване на ленти по нокътната плочка, които се движат дистално с растежа на нокътя. С времето те се уголемяват, увеличават и придобиват жълт цвят.

Общата дистрофична онихомикоза е вид гъбична инфекция, която разрушава цялата нокътна плочка – нокътят изглежда дебел, променя цвета и формата си.

Лечение при гъбички по ноктите в Тибет

Гъбичната инфекция е необичайно упорито заболяване, което изисква продължително и интензивно лечение. Традиционните мазила и кремове, чиито ефект продължава не повече от 10-15 минути след пълното попиване в кожата, могат да удължат процеса на лечение с месеци, при което дори и не унищожават вируса. В Тибет в борбата с гъбичките по ноктите от много години назад използват многостранен подход. Компреси, приготвени от смес от лечебни растения, които се носят непрекъснато от болния в течение на няколко месеца, имат силата напълно да отстранят вируса.

Днес някои от тибетските лекарства с успех се продават по цял свят. В това число и лекарства против гъбички. …. е натурален препарат, създаден на основата на тибетски практики против гъбички по ноктите. Гелът изцяло е създаден по древна рецепта за лечение. Формулата, която от векове се използва от тибетските монахи, е в основааа на състава на гела ….

Клинично доказано е, че средставата, които използва тибетската медицина в борбата с гъбичките по ноктите, са до 5 пъти по-ефективни от традиционните средства, които се продават в аптеките.

Гелът FungoLock е със 100% натурален състав. Основните съставки са:
Концентрат от черен оман – това природен антибиотик, който се бори с гъбичките и освен това помага на раните да зарастват по-бързо.
Екстрат от лапачо – той укрепва имунната система, подобрява кръвообращението и намалява възпалителния процес.
Екстрат от гъба рейши – помага за заздравителния процес на тъканите, ускорява процеса на въстановяването на клетките.
Пчелно млечице – оказва омекотяващ ефект, успокоява кожата, помага при заздравяването на напуканата кожа.
Екстрат от нар – бързо премахва сърбежа и болезнените усещания.
Концентрат от потайнице – подобрява еластичността на кожата, въстановява водния баланс на клетките, омекотява кожата.

Гъбичките по ноктите са едно от най-бавно протичащите заболявания, чието развитие обичайно преминава почти незабелязано. И все пак невниманието към собственото здраве често има много неприятни последствия. Повече от 70% от заболелите от гъбична инфекция и не обърнали достатъчно внимание на заболяването, напълно или частично губат своите нокти. Грижете се за себе си и бъдете здрави!

В борбата с гъбичките по стъпалата гелът FungoLock. е едно от най-ефективните средства. Той се отличава от другите противогъбични средства с това, че оказва въздействие не само на симптомите на микозата, а и на двете проблемни зона – стъпалата и ноктите. Гелът FungoLock притежава силно противовъзпалително действие, бори се с микробите и има закрепващо действие, освен това оказва заздравяващо действие на имунната система. Наскоро започнах да препоръчвам гела на своите пациенти на само за лечение, но и за профилактика против гъбички по ноктите и стъпалата. И вече получавам положителни отзиви.

Еремин А.Н., доктор – миколог. Стаж: 12 години.

194 коментара

Алиса Шмелева, 41 години.
Майка ми вече от 5 години има един и същ проблем – гъбички по ноктите. Това е просто някакъв кошмар – краката й постоянно се потят и има постонен сърбеж, ноктите й се чупят. Опитва се по всякакъв начин да се лекува – изпробва всякакви гелове и кремове, вани със сода, със сол, дори и с оцет, всякакви народни рецепти, но нищо не помогна. Не знам какво може да се направи…
преди три часа…. Коментари
Андрей Молодцев, 45 години
Служих в Съветската армия “ЮГВ”, всеки втори войник страдаше от гъбичко по кожата (между пръстите). Аз успях да се опазя за година, но след това също се заразих. Болестта се превърна в епидемия, дори излезе приказ,че всяка сутрин трябва да тичаме по утренната роса. На мен не ми се наложи да бягам, но всички, които бягаха, казваха, че помага. Аз просто “изгорих” своите гъбички. Няколко пъти поливах стъпалата си с авиационен керосин. След това сякаш нищо не ми е имало – стъпалата ми бяха чисти и гладки!
три часа назад…. Коментари
Константин Егоров, 38 години
Може и със сярна киселина да опитате? Какво като кожата ще падне, поне гъбички няма да има.
три часа назад … Коментари
Даниил Батрасов, 44 години
На мен гела … ми беше предписан от моя лекар, преди това дъгли години се лекувах, на някакво време сякаш ми минаваше, но след това гъбичките отново се появяваха. Загубих 4 нокти. С гела се лекувам вече от почти 2 години и засега всичко е наред, нямам гъбички! Така че го препоръчвам на всички!
преди два часа…. Коментари
Дмитрий Петрашев, 50 години
А къде мога да купя то FungoLock?
преди два часа … Коментари
Даниил Батрасов, 44 години
Най-добре от официалния сайт, според мен никъде другаде вече не ги продават.
преди два часа…. Коментари
Светлана Ермолова, 42 години
Лечението против гъбички по ноктите е трудно, трябва постоянно да се следи за хигиената, не трябва да мислим само за нас, но и за другите, че може да ги заразим. Аз така се и заразих, прибрах се от почивка с гъбички. Или в стаята не чистеха добре, или от самия пясък съм ги хванала. За щастие моят мъж бързо ме убеди да отида на дерматолог. Аз имам проблем с черния дроб, затова не исках да пия хапчета и лекарят ми предписа FungoLock. Ужищожава гъбичната инфекция, като в същото време не вреди на бъбреците. Разбира се, с доктора се разбрахме, че ако не това не помогне, ще се наложи да пия и хапчета. Аз се стараех през цялото време да следя режим, мажех се постоянно, затова и гъбичките изчезнаха. След 3 месеца ми пораснаха здрави и красиви нокти. Добре е, когато има добри лекари. Много съм благодарна на моя доктор.
преди два часа …. Коментари
Олег Новиков, 52 години
През лятото за пореден път летувах в Суйфенхе, за щастие в тази част на Китай няма проблем с езика, затова и успях да си купя от аптека средство против гъбички по ноктите. Първо на измити пръсти се пръска шпрей, след това с памучен тампон, напоен с крем, се поставя върху нокътя и се залепва с лепенка. След 2-3 месеца започнаха да растят здрави нокти. Китайското лекарство е ефективно, но гелът, за когото пишат, е още по-добър и удобен, а Тибетската медицина е една от най-ефективните средства за лечение. Ако искате да сте здрави, не ходето боси по обществени плажове.
преди час … Коментари
Сергей Петров, 36 години
Моята баба постоянно я мъчеха гъбички по ноктите, опитваше се да се лекува с народна медицина, но нямаше никаква полза. Почти половината от нокътя й падна. Трябвало е да й подаря такъв гел.
преди час… Коментари
Марина Елизарова, 45 години
Тибетската медицина е просто чудо! Пробвала съм я, благодарение на нея си излекувах и бронхите, и дробовете, затова сега дишам свободно! Добре, че вече не е нужно да се пътува до Тибет за лекарства, тях вече ги вкарват и са достъпни за всеки.
преди час … Коментари
Константин Дмитриенко, 39 години
Точно си поръчах и чакам с нетърпение!
преди 54 минути … Коментари
Валери Светликов, 47 години
На мен ми изписаха гела FungoLock в болницата. Имах хронически гъбички по ноктите и по стъпалата, придружени с ужасен мирис. Лекарът казва, че гелът е много по-добър от хапчетата, защото не вреди на черния дроб и притежава много бързо действие, защото лечението не се прекъсва. Мажех се всяка вечер, краката престанаха да ме сърбят след 2-3 дни, мирисът също много бързо престана, а след неделя – неделя и половина забелязах, че ноктите започнаха да се “променят”. След месец и нещо гъбичките изцяло изчезнаха. Най-интересното е, че се лекувах почти преди една година, а от тогава все още не съм имала рецидив.
преди 51 минута … Коментари
Даряна Шилова, 45 години
Съществува твърдение, че гъбичките трябва да се лекуват с хапчета. Пълна глупост! Няколко пъти пробвах с различни, нищо не помогна, само си раздразних черния дроб.!
преди 50 минути… Коментари
Владислав Скворцов, 54 години
Някой знае ли дали гела … го доставят в Русия по СНГ?
преди 49 минути .. Коментари
Юлия Данилюк, 50 години
Благодаря за публикацията, аз мога да ви кажа още една рецепта. Може да миете краката и ноктите си в сребърен съд
преди 44 минути … Коментари
Карим Шахназаров, 38 години
Владислав, в СНГ FungoLock. в официалния сайт също може да се поръчва. Аз вчера си поръчах в Харков.
преди 41 минута … Коментари
Елена Маригина, 43 години
Какво хубаво средство, а основното е, че е по-удобно и по-бързо то него все още няма. Ще поръчам за съпруга си, него вечно го мъчат гъбички.
преди 39 минута … Коментари
Алексей Николаевич, 57 години
Боря се с гъбичките вече цели 5 години. Пахарчил съм около 50 000 рубли. Засега гъбичките ме побеждават. Какво ли не съм изпробвал. Кажете какво наистина може да помогне.
преди 34 минути… Коментари
Дмитрий Хориков, 34 години
Хубава статия. Гелът FungoLock. е най-доброто лекарство против гъбички. Излекува ме!! Не скъпо. Лесно се прилага, след едномесечин курс твоите крака са отново здрави, ноктите ти растят, но разбира се, след курса на лечение трябва малко да се изчака, докато порастнат напълно. Късмет на всички. 18 години се мъчех с този кошмар. Не разбирам защо нито един лекар не ми предписа този гел, когато бях в болница. Съвсем случайно разбрах за него, а се оказва, че той наистина лекува.
преди 25 минути… Коментари
Евгени Петрешенков, 56 години
Всички лекарства оказват влияние на черния дроб и то много сериозно. А аз какво ли не съм пил и с какво ли не съм се мазал, но не успявам да изкарам пълния курс на лечение, защото постоянно не ми достига време, а работата ми е такава, че винаги се мокря. Наскоро си правех изследвания и резултатите не са много добри, затова вече не рискувам и не пия хапчета.
преди 23 минути… Коментари
Михаил Арсенев, 43 години
Аз се излекувах!!!!! Мен ме зарази тъщата, дали специално или не, не знам, само че си измисли 100 оправдания… Гъбичките успяха да засегнат половината ми нокът на палците ми. Няколко пъти се опитвах да се лекувам и винаги биз резултат, в крайна сметка ми помогна гелът FungoLock
преди 21 минути… Коментари
Антон Коваленко, 38 години
Привет на всички заразени. Искам само да допълня няколко думи за купороса, само за медния, а не за железния. Моят дядо е ветеран, през лятото често си правеше бани на краката, държеше ги в леген в градината под ябълковите дървета. А водата в легена беше зеленикава. По-късно разбрах, че се е лекувал от гъбичко по ноктите. И аз сега, точно по същия начин, си правя профилактика – лятото, в градина, под дърветата.
преди 20 минути … Коментари