ВНИМАНИЕ! Заради телевизионната реклама скоро очакваме увеличено търсене на Caralean.

Всички поръчки ще се изпращат по ред на получаването им. Молим за разбиране!

Революционно нов метод за топене на ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ

 • Ускорено изгаряне на мазнини
 • Засилване на имунитета
 • Ускоряване на метаболизма
 • Подобряване на настроението
 • Потискане на апетита
OТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ
Какво
казват
хората?

Преди 42 минути

“С тези капсули сватбеният ден вече не ме плаши! За 3 седмици прием на Caralean свалих почти 13 кг! Чувствам се уникално, доста по-уверена съм и знам, че това ще бъда моят ден!”

- Дина Владимирова
-50% Специално предложение
138 лева 69 лева
Времето за поръчка е ограничено

Оставащо време до края:

{h10}{h1} : {m10}{m1} : {s10}{s1}
часове минути секунди

Гладуването и изморителният спорт вече не са единственият вариант!

Хайде да си го кажем - не всеки има време да смята калории и да тренира всеки ден. Сигурно сте опитали десетки методи и нито един не е дал желания резултат. Случвало ли ви се е след диетата, упражненията и приема на таблетки за отслабване да чувствате единствено разочарование?

Знаем, че за вас е важна защитата на личната информация. Именно затова си сътрудничим с най-добрите и проверени компании за защита и безопасност на вашата информация.

Основни преимущества

 • Намалява нивото на холестерола
 • Подобрява преработването на храната
 • Подобрява метаболизма
 • Засилва имунитета
 • Намалява апетита
 • Детоксикира тялото

Офертата е валидна
само за нови клиенти

98% от нашите клиенти споделят, че "Caralean е променил живота им!"

Защо именно тези 4 компонента?

Съвременната диетология предлага стотици варианти за отслабване. Но в действителност, на науката са известни само 4 природни компонента много по-силни от останалите съставки, които могат да помогнат на организма да се избави от излишните мазнини. Първият - кактус caralluma fimbriata, известен в Индия като храната на глада - уникално средство за намаляване на апетита и борба с диабета. Вторият - аананасов бромелаин, притежаващ способността да се свърза и да извежда от организма мазнините и токсините. Третият - момордика, екзотичен плод, който понижава нивото на захарта в кръвта и намалява холестерола. И накрая - многогодишна дървесна лоза , която извежда ненужната вода от организма и укрепва имунитета. Всички тези съставки сме събрали за вас в едно средство - Caralean!

 • Преди
  След
 • Преди
  След

Отървете се от мазнините с Caralean!

Комбинацията от съставки е подбрана така, че на първо място да намалява мазнините на корема - най-трудната зона. Най-често мазнините на корема са причина за неконтролируем прием на храна и могат да доведат до заболявания като диабет или наднормено тегло.

Капсулите способстват за пречистването на черния дроб, предотвратяването на натрупването на мазнини. По този начин не само Caralean регулира теглото, но и предотвратява натрупването на плаки и понижава кръвната захар.

Кактусът carallumа fimbriata

Избавя от чувството за глад.

Активен ананасов бромелаин

Извежда от организма мазнините.

Момордика от семейство тиквени

Намалява кръвната
захар.

Многогодишна дървестна лоза

Извежда излишната
вода от организма.

Четирите най- ефективни съставки за здраве, красота, младост и отслабване!

Офертата е валидна
само за нови клиенти

Нищо не губите... освен мазнините!

Графика за понижаване на теглото след 1 месец прием. Резултати на наши клиенти:
 • Екатерина свали 27 кг за 30 дни прием на Caralean
 • Наталия свали 23 кг за 27 дни прием на Caralean
Ефективност
Най-ефективните съставки за изгаряне на мазнините и нормализиране на теглото са събрани в капсулите Caralean. На графиката вляво ще видите как се променя метаболизма след началото на приема на капсулите. Какво означава за вас това? Caralean подобрява всички функции на организма. Той започва да работи като швейцарски часовник, ефективно борещ се с токсините и мазнините. Вашето тяло става по-стройно, силно и по-здраво!
Доктор препоръчва и обяснява!

Dr. Aaron Taylor, Vienna, Austria

Когато ме помолиха да коментирам действието и ефективността на Caralean бях скептично настроен. Разбира се, бях чувал за капсулите и знам, че са разработени от мой колега в бранша след пътешествието му до Индия.
Мои познати взеха участие в разработването на продукта. Въпреки това обаче продължавах да мисля, че отслабването е само маркетингов ход за печелене на пари. Но след като проучих Caralean мнението ми се промени. Ще обясня защо.

Кактусът caralluma fimbriata е ключов елемент на Caralean, на чиято основа е създадена формулата. Кактусът съдържа аминокиселини, които блокират сигналите за глад в хипоталамуса - основната жлеза в нашия мозък, която отговаря за обменните процеси в организма. Когато това се случи, нашето тяло започва да взема енергия от собствените си мазнини, които са в излишък. Постепенно ден след ден теглото се редуцира чрез ефективното горене на мазнини.

С Caralean вашето тяло не само отслабва, на става по-здраво и се прочиства. Избавете се от токсините, шлаките, намалете кръвната захар и холестерола, нормализирайте обмяната на веществата и повишете своя имунитет.

Детокс - важна част от отслабването

Бромелаинът в състава на капсулите притежава уникалната способност да се свързва с токсичните клетки и безболезнено да ги извежда от организма. Това се случва благодарение на високото съдържание на ферменти, които просмукват мазнините през черния дроб и по този начин избавят организма от шлаките.

Офертата е валидна
само за нови клиенти

Направете живота си по-добър с доказано качествен продукт

Нашата продукция е регистрирана и напълно сертифицирана

Гарантирана ефективност

Капсулите Caralean се произвеждат на територията на ЕС, като при направата им се използват само премиум-съставки с най-добро качество. Строгият подбор на съставките и постоянният контрол на производството ни позволяват да гарантираме ефективността на продукта и бързото постигане на желаните резултати.

138 лева 69 лева

Офертата е валидна
само за нови клиенти

OТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

Прочетете какво казват нашите клиенти и какви резултати са постигнали с Caralean

 • Мартина, зъболекар, 48 години

  Възхитително! Започнах да пия капсулите преди 8 седмици и освен постигането на по-тънка талия и по-слаби крака забелязах как започнах да се събуждам по-свежа и по-работоспособна. В живота си съм била на диети или на спортни режими, но никога не съм постигала такива резултати, както с Caralean. Аз съм на 48 години и никога не съм се чувствала по-добре.

 • Крис, журналист, 32 години

  Винаги съм се борил с излишните килограми, макар и да не са много. Никога не съм свалял повече от 11 кг. Приятел ми препоръча Caralean и съм шокиран. Пиеш по 1-2 капсули сутрин и вечер и резултатът идва от само себе си. Всичко ми харесва - начина на прием, цената, ефективността му. Най-доброто средство, което може да се намери на пазара!

 • Дина, домакиня, 34 години

  Поръчах си Caralean преди малко повече от месец. Супер бързо го доставиха - направо на следващия ден. Харесва ми това, че пиеш капсулата и друго не е необходимо. Тя започва да работи веднага. Усетих много приятен прилив на енергия! Храносмилането и съня ми се подобриха. Всеки ден Caralean ме удивява - цифрата на кантара става все по-малка и по-малка. Препоръчвам горещо!

Офертата е валидна
само за нови клиенти

Какво казват в медиите за Caralean?

Популярността на индийския кактус caralluma fimbriata бие всички рекорди. Диетолозите са в шок.
Знаете ли какво е момордика? А джимнема силвестър? Ако не, значи не сте в час с новите тенденции!
С появата на средства, създадени на основата на природни екстракти идва нова ера в индустрията за отслабване.
Бромелаин - съставката, която прави чудеса! Още не сте опитали? Време е да наваксате пропуснатото!
Ако вече сте се отчаяли, че не можете да отслабнете повече от няколко килограма, опитайте кактус caralluma fimbriata - ще се удивите!
Защо всички обичат толкова средствата на основата на екзотични растения? Защото действително работят!