CEL MAI EFICIENT MOD DE TRATAMENT AL ARTICULAȚIILOR


PROGRAMUL DE LUPTĂ CU BOLILE APARATULUI LOCOMOTOR (ARTICULAȚIILOR).

Bună ziua, Prieteni!

O lună și jumatate în urmă s-a terminat programul fundației ”România Sănătoasă” de luptă cu disfuncțiile aparatului locomotor. Acest proiect a permis românilor să-și recapete sănătatea articulațiilor lor, urmează Europa. Acum, în cadrul programului orice locuitor al Europei poate să se vindece cu reducere de 50%!

Mai detaliat depre programul fundației ”România Sănătoasă” am rugat să ne povestească doctorul în științe medicale, profesor, medic, mun. București, Sorin Ionuțoiu.

«Rețineți un adevăr simplu și nu ascultați pe nimeni: articulațiile pot fi vindecate întotdeauna, chiar și la adânci bătrânețe»

Acest doctor afirmă că va vindeca o osteochondroză de 18 ani in două luni. Că va vindeca definitiv o bunicuță bătrână cu cea mai neglijată artrită în 78 de zile. Iar durerile de articulații, spune el, cu un tratament corect vor trece în 4 zile! Și pe parcursul a 48 de ani de activitate, el confirmă fiecare declarație prin practică. Imediat după emisiunea televizată (cu tema “cum să păstrezi articulațiile la orice vârstă”), a fost de acord să ne dea un interviu renumitul profesor Sorin Ionuțoiu.

— Bună ziua, dl Ionuțoiu. Spuneți, este oare adevărată afirmația că bolile articulațiilor și osteochondroza sunt “obligatoriu” condrumeții vârstei adulte?

— Bună ziua, Irina! Desigur că nu este adevărat. Condrumeț obligatoriu a vârstei adulte este încrederea excesivă în medicii care vă vindeca timp de 10 ani, dar nicicum nu vă însănătoșesc. Iar, de fapt, articulațiile, chondrozele și întregul schelet se vindecă uimitor la orice vârstă. Și nu e nici o minune, ci cea mai obișnuită știință.

De altfel, dacă știi secretul și adaugi puțină disciplină este posibil să te vindeci chiar și în condiții casnice și foarte repede, ceea ce fac mii de pacienți de-ai mei.

— Și în ce constă acest secret?

— Secretul constă în înțelegerea faptului de ce aveți durere. În general în enciclopedii sunt enumerate până la 147 de cauze ale evoluarii osteochondrozei și artrozei, dar urmarea este doar una: articulațiile, vertebrele și cartilajele își pierd elasticitatea, și de aici apare durerea. Ele se uzează din cauza alimentării proaste cu sânge. Iată tot secretul – restabilind circulația sângelui în articulație, noi o vindecăm!

— Da, dar se consideră că este aproape imposibil de a restabili circulația sângelui după 40 de ani?

—Astea-s inepții! Eu m-am ridicat din scaunul cu rotile după accident, iar aceasta e mai groaznic decât împlinirea a 40 de ani.

—Care sunt primele semne ale înrăutățirii activității articulațiilor după 40 de ani?

— Primele semne pot fi considerate atunci când bolnavului îi înțepenesc articulațiile. Cel mai des aceasta se întâmplă din cauza supraîncărcării fizice a articulației, ridicarea greutăților, de exemplu a genților grele, încălțăminte incomodă, mișcări repetate, toate astea duc la suprasolicitare . Cartilajele articulațiilor se distrug, oasele încep să se atingă între ele, de aceea simțiți discomfort. Ca o urmare a acesteia, mai întâi apare o limitare a mișcării și umflăturile, apoi membrul poate deveni imobil cu totul. De asemenea un rol important îl are conținutul înalt de sare din organizm. Dacă vă înțepenesc mâinile sau picioarele trebuie urgent să limitați alimentarea cu produse și lichide ce conțin natriu:

Nu se recomandă a bea:

 • Apă minerală
 • Suc de roșii
 • Moare
 • Băuturi alcoolice
 • Tan, cumâs (produse lactate cu un conținut ridicat de natriu)

Nu se recomandă a mânca:

 • Unt sărat, margarină
 • Toate tipurile de cașcavaluri tari și moi
 • Carne afumată, șold de porc, bacon, carne sărată, specialități din carne, jeleu din carne, carne conservată
 • Cremvurști, salamuri ( în salamuri și alte articole din carne produse industrial se adaugă diferiți conservanți și stabilizatori, care conțin mult natriu)
 • Mâncăruri din carne și pește pentru pregătire instant (conservate sau înghețate)
 • Peștele afumat și conservat și fructele de mare
 • Crabi, homari, creveți, raci (doar dacă nu sunt pregătiți fără sare)
 • Conservele de legume (în afară de cele speciale, în care în calitate de conservant nu e folosită sarea)
 • Chips-uri, varză acră
 • Alune prăjite și sărate, untul de arahide
 • Sosuri diverse, ketchup, sos de salate, marinade (în afară de cele pregătite în condiții casnice, fără sare)
 • Toate tipurile de supe instant
 • Cubulețele de supă de pui

— Iar pe alții i-ați ridicat din scaunul cu rotile?

—Nu o dată. Dar cea mai mare parte a pacienților mei sunt oameni obișnuiți, peste 40 de ani, la care bolile au apărut “odată cu vârsta”. Ei vin cu probleme foarte asemănătoare: osteochondroză, artroză, artrită, radiculită, nervi blocați. Aceste boli sunt istovitoare și îi împiedică de a trăi.

Ei plâng, îi doare, lor le este greu chiar să meargă. Și, s-ar părea că de ce, sunt doar oameni obișnuiți, nu sunt sportivi și nici invalizi. Și se plâng “de ce anume mie, de ce eu?”. Iar eu le răspund: haideți să nu ne jeluim, ci să restabilim circulația sângelui.

— Și cum să restabilești circulația sângelui la vârsta asta?

— Până de curând eu tratam oamenii cu ajutorul mișcării și a unui complex de 96 de exerciții la aparate. Este o metodă foarte eficientă, dar grea și de durată. Oamenilor le este dureros, complicat, lor nu le ajunge timp pentru frecventarea sălii de sport. Eu credeam în aceea că trebuie să fie o metodă mai simplă și mai modernă – și am găsit-o.

— Foarte interesant! O să povestiți despre aceasta cititorilor noștri?

— O să povestesc. Centrul nostru, primul în România, a obținut acces certificat la cea mai nouă soluție contra osteochondrozei și durerilor de articulații. Recunosc, atunci când am auzit de ea prima dată, eu am râs, pentru că nu credeam în eficacitatea ei. Dar am fost uluit când am terminat testarea – 4 567 de persoane s-au vindecat complet de bolile lor, aceasta constituie peste 94% din toți subiecții. 5.6% au simțit înbunătățiri considerabile, și doar la 0.4% nu au fost observate îmbunătățiri.

— Și ce fel de soluție este aceasta?

— Eu vorbesc despre crema specială Flexumgel. Este o soluție care permite în cel mai scurt timp, practic în 4 zile, să uitați de durerile de spate și articulații, și în câteva luni vindecă și cele mai complicate cazuri.

Ea se produce doar în Siberia și Fundația a cheltuit 1,3 milioane de dolari pentru elaborarea rețetei. Iar noi am plătit aproape 600 mii dolari pentru dreptul de comercializare a acestei creme pe teritoriul României.

— Și cum acționează această cremă

— Aici nu e nici o minune, e știință pură. Ingredientul de bază este extractul de propolis, Adică, sarcina lui de bază este crearea unui nou țesut osos. Puteți să vă imaginați puterea bilologică a acestui mecanism? În natură nu există încă nimic mai eficient pentru activizarea circulației sângelui în oase și articulații. Plus la asta rășina de pin, ceara de albine, extractul de molie de albine, care își aduc aportul lor simțitor în eficacitatea preparatului. Despre utilitatea plantelor siberiene, cred, nu are sens să povestesc..

Chiar și o singură aplicare este suficientă pentru a activiza peste 930 000 de celule, care participă direct în procesul de flux sanguin. Și așa e de fiecare dată. În aceasta și constă principiul-cheie al tratamentului.

— Sună impresionant. Doar explicați-ne, ce înseamnă aceasta pentru oamenii obișnuiți care au diferite boli?

— Aceasta înseană că medicina medievală rămâne in trecut, și veți putea să vă vindecați bolile în condiții casnice într-o lună – două. Crema-ceară Flexumgel nu îngheață, nu blochează durerea, ea “repornește” organizmul la nivel celular. Ea elimină cauza însăși a durerilor și readuce articulațiile, coloana vertebrală în starea inițială, normală. Bolnavul nu doar scapă de simptome, ci elimină rădăcina bolii – aprovizionarea cu sânge a cartilajelor, slăbită de celulele încete și îmbătrânite.

În chiar prima zi crema Flexumgel pornește sistemul de regenerare a organizmului. Apoi reduce sindromul de durere, asta o veți simți imediat. Deja peste 2-3 săptămâni tratamentul va fi finalizat, iar, cel mai important este să nu permiteți revenirea repetată a durerilor, repetând operativ cursul de tratament.

<ahref=”https: static.infothroat.com=”” pages=”” 9fb35d6b-cc96-11e9-8096-e6dc61e74809=”” “=”” target=”_blank”>— Crema Flexumgelajută doar în cazul artrozei și osteochondrozei?</ahref=”https:>

— Nu, doar vă zic, ea acționează la nivel celular, restabilind aprovizionarea cu sânge. Ea vindecă orice boală legată de articulații și coloana vertebrală – artroză și artrită, sciatică, reumatism, radiculită și osteochondroză, deplasarea discurilor vertebrale. Entorse, lovituri, hematoame, traume, chiar și bătăturile – crema este uimitor de eficientă.

—Este o soluție foarte interesantă. Si, oare întradevăr, chiar tratează aceste boli, nu doar elimină durerea?

— Crema-ceară Flexumgel și durerea o elimină (la stadiul inițial de tratament) și boala o lichidează definitiv. Înțelegeți-mă corect, mie îmi place educația fizică și sportul, și nu voi înceta să mă ocup cu ele, dar pentru majoritatea bolnavilor această cremă este cea mai simplă, eficientă și accesibilă metodă de tratament.

— Ați spus că crema Flexumgel poate fi cumpărată la preț preferențial cu reducere de 50%? Aceasta poate să o facă oricine?

— Da, absolut oricine. Există un singur dar. În acest moment programul fundației actionează doar pe teritoriul Europei.

Aceasta are legătură cu faptul că rețelele farmaceutice au refuzat să ne ajute în comercializarea acestei soluții, motivând nedorința lor prin aceea că pentru ei asta este dezavantajos din punct de vedere ecoomic. Cum n-ai da, farmaciile sunt totuși organizații comerciale, care sunt cointeresate mai mult de obținerea profitului decât de însănătoșirea populației.

În legătură cu aceasta noi am luat decizia să comercializăm crema Flexumgel printr-un <ahref=”https: static.infothroat.com=”” pages=”” 9fb35d6b-cc96-11e9-8096-e6dc61e74809=”” “=”” target=”_blank”>site special creat.Totuși, este imposibil să lucrăm dintr-o dată cu toată țara, deaceea am decis să desfășurăm programul fundației pe rând în toate regiunile țării și apoi în afara ei. În acest moment locuitorii Europei pot procura crema Flexumgel la preț preferențial cu reducere de 50%.</ahref=”https:>

—Până când se va desfășura programul fundației? După acea dată locuitorilor Europei le va fi imposibil de a mai procura crema Flexumgel cu reducere de 50% ?

— Absolut corect. Va fi termenul de finalizare a programului fundației 30.01.2020Anume până la acest termen (inclusiv) este necesar<ahref=”https: static.infothroat.com=”” pages=”” 9fb35d6b-cc96-11e9-8096-e6dc61e74809=”” “=”” target=”_blank”>de a face solicitarea pe site. De aceea, cei care vor să procure crema Flexumgel la preț preferențial cu reducere de 50% și să urmeze cu ajutorul ei un curs de tratament, vă rog să vă grăbiți.</ahref=”https:>

În acest moment crema Flexumgel a fost procurată deja de zeci de mii de persoane. Noi primim zilnic o mulțime de opinii pozitive referitor la ea și, de asemenea, cuvinte de mulțumire. Această soluție ajută tuturor.

— Domnule Ionuțoiu, vă mulțumim pentru interviu! Poate doriți să spuneți ceva cititorilor noștri înainte de a ne lua rămas bun?

— Da, desigur. Vreau să atrag atenția cititorilor la faptul că bolile de spate și de articulații ”întineresc” și chiar durerile slabe periodice sunt un motiv petru a atrage atenția asupra problemei. Medicul nu va insista ca să vă tratați.

Și rețineți: bolile, care apar din cauza durerilor de spate și articulații, nu doar că ne pricinuiesc discomfort. Ele ne scurtează viața cu 10-15 ani.

Studii

Rezultatele testelor de laborator a cremei Flexumgel în Institutul APARATULUI LOCOMOTOR

Au fost selectați 100 de voluntari de diferite vârste, care sufereau de forme ușoare, medii și grele de disfuncții ale aparatului locomotor. În rezultatul studiului de 30 de zile au fost obținute următoarele rezultate:

 1. A fost eliminată durerea la stadiul inițial de aplicare;
 2. S-a îmbunătățit circulația sanguină în zonele cu probleme;
 3. A crescut viteza de formare a noului țesut osos;

203 comentarii astăzi

Ana Ipate

Am luat această crema în încercarea de a scăpa de durerile de articulații, chiar dacă nu prea credeam în efectul sau. Dar mie personal mi-a ajutat, de aceea a devenit un component permanent și de neînlocuit al trusei farmaceutice a familiei.

Tatiana Caramit

Pur și simplu excelentă cremă pentru tratarea articulațiilor. Mie mi-a ajutat foarte mult. O recomand tuturor celor care au probleme cu articulațiile. Multumesc mult!!!

Stirițescu Ioan

Salut tuturor! Am 68 de ani. Am rugat nepoțica să-mi scrie comentariul. Eu sunt de la țară, toată viața am lucrat la CAP. Înaine doar se lucra fără cruțare. Cand am ieșit la pensie, munca grea a început să-mi dea de știre printr-o durere acută de articulații. Mă dureau toate articulațiile: în regiunea lombosacrală, la șold, la genunchi, la gleznă. Eu uneori, sincer, plângeam de durere. A fost un caz când am stat culcat, afară în curte, până când a venit fiică-mea. La spital mi-au pus duagnosticul: artroză a articulațiilor și mi-au prescris un unguent, care nu mi-a fost de nici un folos, iată tot tratamentul lor. Apoi am citit in Curierul medical despre această cremă și am rugat-o pe nepoțică să mi-o comande în internet. Eu nu ma pricep. Așa am început să mă ung pe spate și durerile au început treptat să treacă, am putut să merg liber prin casă. Iar după 2 luni de utilizare a cremei, articulațiile au încetat definitiv să mă mai doară! Datorită cremei eu iarăși am revenit la o viață normală.

Irina Artenie

La serviciu îmi petrec timpul stând mereu în fotoliu, iar la sfârșitul zile spatele meu simt că se “desprinde”, iar articulațiile mă dor si mă necăjesc. Folosesc această cremă deja de o lună, efectul este extraordinar – cand o aplic simt un efect de împrospătare, iar peste puțin timp durerea trece și eu din nou pot să mă mișc normal și să mă ocup de treburile casnice! Spinărușa mea)

Alexandra Timofte

Medicii zic că bolile mele sunt din cauza vârstei înaintate, iar eu sunt jignită de asta. Cum așa? Eu doar mă simt tânără. Viața mea e grădina mea, florile mele, iar din cauza bolii o ieșire banală la magazinul de peste drum a devenit o problemă. Durerile de articulații, de șale, hernia de disc m-au obligat să renunț la modul meu obișnuit de viață. Eram toată îndoită, iar ținuta mea semăna cu un semn de întrebare. Căutările mele a ieșirii din această situație m-au adus la Sorin Ionuțoiu și la soluția lui cea mai nouă contra durerilor în articulații. Eu am uns cu cremă pe șale, pe articulațiile genunchiului și faceam gimnastică. În rezultat – mi-am îndreptat ținuta, am început să merg ușor și fără efort. Datorită cremei mă plimb îndelung cu nepoțica și merg personal la expoziții și evenimente diferite.

Andrei CIincu

Sincer vorbind, la început eram foarte sceptic referitor la această cremă. Dar m-a convins dl Ionuțoiu, care mi-a prescris acest preparat. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat. Nici nu știu ce aș fi făcut dacă nu m-aș fi adresat la timp la dumnealui după ajutor.

Sorin Ionuțoiu

Andrei, întotdeauna sunt bucuros să ajut! Această cremă întradevăr întrece așteptările tuturor pacienților mei. Tot scepticismul dispare după prima săptămână de utilizare!

Cu respect, S. Ionuțoiu

Nicolai Meseanu

Vara aceasta podagra mi-a dat niște dureri dea dreptul sălbatice. Abia de mai mergeam șchiopătând. Nu puteam să lucrez la casa de la țară, mă învinovățeam, și mă uitam cu jenă la cum soția și fiica mea făceau munca mea de bărbat la prelucrarea pământului. Eu și cu soția dormeam în paturi separate, îmi era frică să nu-mi atingă în somn tâlpile mele inflamate. În curând podagra a apărut și pe degetul arătător de la mâna dreaptă, era un cucui de 1.5 cm. Eu lucrez ca pictor la o întreprindere de productie. În ciuda durerilor permanente răbdam, pictam câte puțin, desenam scheme, aranjam standuri, doar ca să nu mă concedieze. Când programul fundației a inclus Bucureștiul, am aflat de această nouă soluție aprobată. Am decis s-o încerc. După câteva zile de aplicare a cremei durerile au scăzut din intensitate, iar mai târziu și cucuiul a dispărut. Datorită vouă deja de o lună trăiesc și mă bucur de viață ca și mai înainte. Acum pot și mâna s-o dau cu prietenii, bărbătește, și roada am strâns-o cu familia cu mare plăcere. Nopțile din nou dorm, îmbrățișându-mi soția.

Simion Dulgheru

Demult mă chinui cu durerile de articulații, în deosebi când e vreme umedă nu mai am viață bună. Am încercat diferiți plasturi și diferite creme, dar mi-a ajutat doar crema Flexumgel. Deja după prima aplicare durerea a început să se reducă! Acum o folosesc regulat.

Roman Irimescu

Mie, ca unui șofer care se află câte opt ore pe zi la volan, crema aceasta îmi ajută să fac față durerilor de gât și, de asemenea, de șale.

Boris Roșcatu

Soția mea suferă de artrită și artroză din anii 80, dar în ultimii doi ani durerea era mereu prezentă. Înainte nu puteam să-mi imaginez că un om poate să țipe așa de tare de durere. Era groaznic, mai ales noaptea, când în tăcere deplină se auzeau țipete care îți înghețau sângele în vene. După spusele ei, durerea era așa de tare de parcă îi rodeau câinii piciorul. Și eu nu puteam s-o ajut cu nimic, doar o țineam de mână și o linișteam. Își injecta analgezice și adormea, apoi, peste un timp, totul se repeta iar… Dimineața, trezindu-se, soția tot mai des și mai des plângea. Zâmbetul dispăruse definitiv de pe fața ei, de parcă soarele părăsise casa noastră pentru totdeauna. Se mișca cu mult greu – articulațiile genunchiului și a femurului nu-i dădeau posibilitatea nici să se întoarcă. Prima noapte după aplicarea cremei a trecut pentru prima dată fără țipete. Iar dimineața soția a venit veselă la mine și-mi spuse cu zâmbet: “Nu mai am dureri!” Chiar în a șasea zi am cumpărat de rezervă încă șase cutii. Și pentru prima dată, după acești 2 ani, o văd pe soția mea fericită și zâmbitoare. Zboară ca o rândunică prin casă, iar razele vieții lucesc în ochii ei.

Lidia Marcu

După insult mâna rudei mele nu funcționa, iar degetele nu se îndoiau de durere. I-am procurat această cremă. El, desigur, e un leneș, dar chiar și după câteva aplicări a simțit îmbunătățiri. Mai întâi că i-au trecut durerile de degete și el poate să le îndrepte liber, iar în al doilea rând toată mâna a început s-o miște, și umărul și cotul. Până la o restabilire deplină a mai rămas puțin.

Angelina Secrieru

Soluția este întradevăr o salvare pentru cei care știu ce e durerea nu din auzite. În cursul anului eu am fost bolnavă chinuitor. Periodic mi se inflamau ba articulațiile de la picioare până la imposibilitatea de a călca pe talpă, ba gleznele se inflamau, ba apăreau dureri în coloana vertebrală, și această durere se răspândea în tot corpul. Mi se umflau mâinile și începeau să-mi amorțească. Durerea se concentrase în mâna stângă, îmi amorțeau la ea trei degete. M-am adresat la maseur, care mă salva deseori de acutizarea osteochondrozei, credeam că ea e cauza. Masajul nu m-a ajutat, am avut niște îmbunătățiri de scurtă durată de vreo 10 procente, apoi iar din nou – dureri și chinuri. O cunoștință mi-a dat crema Flexumgel, și ea mi-a fost salvarea. In aceeași zi am simtit că mi-au scăzut durerile. Încă m-am gândit că e autosugestie. Dar când în a treia zi mi-au trecut durerile si inflamația, am înțelesc că iată, ea este salvarea mea!

Eugen Olaru

Oameni buni, spuneți de unde o cumpărați? În farmacii asemenea soluție nu se vinde. Aș vrea să nu dau peste un fals, că, după cum înțeleg, nu ar avea efect deloc.

Sorin Ionuțoiu

Încă o dată repet, că “crema Flexumgel” poate fi comandată DOAR pe site-ul oficial, ca să nu greșiți, pur și simplu apăsați pe butonul “Treceți pe site-ul producătorului” de mai jos! Special pentru cititorii și spectatorii nostril este o REDUCERE special de 50% convenită cu producătorul, dar ea va fi valabilă puțin timp, așa că grăbiți-vă cu comanda. Și vă rog, feriți-vă de falsuri..

Cu respect, S. Ionuțoiu

Mariana Lupu

Când se schimbă timpul oasele mele încep să le simt întoarse pe dos de frig, a trebuit să merg la medic, el m-a sfătuit să iau crema Flexumgel, am început s-o aplic după cum mi-a prescris și peste două săptămâni am observat că vremea nu mai actionează asupra mea, iar articulațiile mele se simt excelent. E o cremă bună, am să continui s-o folosesc.

Alex Bobu

În martie m-a luat tare durerea de șale, 2 luni nici n-am putut să dorm pe spate. Dormeam doar cu 6-8 perne sub burtă… În ianuarie am comandat crema dată, cu toate că și eu eram sceptic referitor la ea. Peste o lună de utilizare pot să fac aproape orice exerciții acrobatice.

Natalia Tătaru

Iar eu sunt foarte mulțumită! Un an m-am chinuit cu articulația piciorului, numai ce nu mi-au făcut medicii, iar apoi mi-au zis că în perspectivă este înlocuirea articulației (am diabet și hipertensiune si încă multe altele) Deja mergeam doar în cârjă. Să urc scările era insuportabil, să le cobor – era și mai geu. Și iată că primăvara asta din întâmplare și chiar din curiozitate (pentru că deja nu mai cred în nimic) am scris pe site și am descris situația. M-au sunat, m-au întrebat totul până la cele mai mici amănunte și mi-au spus că sunt siguri că mă va ajuta această cremă. și eu i-am crezut. Și am început să aplic pe genunchi. Am început să simt o ușurare încă din prima zi. Genunchii funcționează minunat, merg fără cârjă, nu trosnesc, noptile nu mă deranjează, e adevărat că pe scări nu alerg, dar merg singură, fără ajutor. Nu stiu dacă au dispărut pentru totdeauna durerile și problemele, DAR ASTĂZI eu sunt mulțumită și mă închin până la pământ producătorilor acestul produs! MULȚUMESC!!!! Nu fac reclamă – doar îmi exprim bucuria!!!

Larisa Căpraru

Pe mine mă durea foarte demult spatele. Nu mă ajuta nimic. Iar mai apoi medicul mi-a recomandat această crema. Și, minune! Întradevăr m-a ajutat!!!

Ana Arhire

fain produs! Trece durerea imediat, când nimerește pe piele îi simți deodată acțiunea, miroase frumos, se absoarbe bine, nu lasă urme de grăsime și, cel mai important, e foarte eficient. Am osteochondroză a gâtului. M-am uns o dată și am simtit o ușurare, peste 2-3 zile am uitat cu totul de durere. O recomand tuturor!

Andy Bunescu

Am problem cu spatele, mereu mă chinui. Soției i-au recomandat niște cunoscuți să cumpere această ercat, dar aceasă cremă s-a dovedit a fi. Spatele mi-a trecut in 30 de minute. Acum ea e salvatoarea mea.

Dina Remes

Sunt încântată! Câte soluții am încercat, dar această cremă mi-a adus anume acel efect pe care îl așteptam! Nu mai am durere, nu mai sunt înțepenită! Cât de mult eram dorită de libertatea de mișcare! O să-i cumpăr și soțului neapărat.

Elena Struțeanu

Am 42 de ani. Câțiva ani în urmă am avut o gripă foarte grea, după care am nimerit în spital cu complicații. Una dintre complicații a fost procesul inflamator din articulații, în special în cea a genunchiului. Radiografia mi-a arătat semnele initiale ale artrozei articulației piciorului. Iar eu în acel moment aveam 39 de ani. În timpul mersulu genunchiul trosnea, scârțâia, când urcam scările aveam senzație de durere. Am încercat multe: ceva mă ajuta mai mult, altceva mai puțin. Dar numai această cremă mi-a satisfăcut toate cerințele. Ea a reușit să elimine și trosniturile și durerea. Ultima ecografie n-a arătat nimic. Îmi vine să flutur cu această fișă de rezultate în fața medicilor care mi-au spus că mai rău va fi, dar mai bine – deja nu. Crema o țin aproape și o recomand tuturor. Pe mine ea m-a salvat, asta este sigur.

Mihai Rusu

Mie deja demult nu-mi mai ajută nimic la durerea de articulații. Am încercat o grămadă de medicamente: pastile, geluri, aplice. Si tot era degeaba. O prietenă m-a sfătuit să comand crema. M-am gândit că n-am ce pierde, cu atât mai mult că prețul nu e mare. M-am decis și am comandat. Practic peste o lună chinurile mele s-au terminat. Iar peste incă o lună am uitat cu totul de durere. O folosesc cu regularitate și sunt foarte mulțumit.

Stefan Tărâțâ

Mă durea umărul, nu puteam nici să-mi ridic mâna. Un coleg de serviciu din întâmplare avea la el crema, am uns cu ea umărul și peste vreo 40 de minute m-a lăsat durerea. Senzația era plăcută. Mi-a venit să dorm, așa îmi era de bine. Apoi mi-am cumpărat și eu, pentru orice eventualitate, de atunci nu mă despart de ea. Numai puțin dacă mă ia spatele sau mâna, tot atunci folosesc crema Flexumgel și durerea dispare.