PROBLEMA HIPERTENSIUNII ȘI A SALTURILOR HIPERTENSIVE VA RĂMÂNE ÎN TRECUT!

Hipertensiunea arterială este o afecțiune des întâlnită care are consecințe grave. Se cunoaște că peste un miliard de oameni suferă de această afecțiune în întreaga lume. Aproape jumătate dintre europeni sunt hipertensivi! Mai grav este faptul că majoritatea persoanelor afectate nu știu că sunt bolnave, își ignoră afecțiunea, sau urmează un tratament ineficient. În fiecare an mor prin infarct miocardic 1,97 milioane de europeni și alți 1,24 milioane prin accidente vasculare cerebrale. Principalul vinovat este hipertensiunea arterială!

Prof. Dr. Andrei Georgescu
Medic categorie superioară. Specialist cardiolog. Competență în ecografie cardiacă. Doctor în medicină, conferențiar universitar. Cu o experiență profesională și de studiu acumulată atât în centre universitare din România, cât și din străinătate. Membru al asociațiilor profesionale de profil: membru al The New York Academy of Medicine, al Societății de Chirurgie Cardiovasculară, al Societății de Chirurgie Vasculară și al Societății Europeane de Chirurgie Cardio-toracică.
Experiență – 22 ani

Despre problemă:

Nu este nici un secret faptul că bolile cardiovasculare sunt un lider mondial în numărul de decese. Hipertensiunea apare ca fiind cauza principală a atacurilor de cord și accidentelor vasculare cerebrale, care sunt înregistrate ca boli cardiovasculare. Desigur, alte boli la fel afectează negativ starea organismului, dar hipertensiunea cu valoril crescute ale presiunii arteriale este anume acel trăgaci care duce spre moarte .

Dacă să vorbim despre date concrete, atunci aproximativ 77-78% dintre decesele rezultate “natural” sunt cauzate de hipertensiune. Până nu demult nimeni nici nu bănuia cât este de gravă această problemă, pentru că nu se efectuau statistici și analize speciale. Dea lungul perioadei 2011-2015 am colectat o cantitate mare de date, ceea ce a dus la concluzii dezastruoase. Creșterea regulată a tensiunii arteriale face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de ritmul normal pentru a propulsa sângele în vasele sangvine, ceea ce într-un final duce la insuficiența cardiacă.

Adică, de fiecare dată când tensiunea arterială se mărește, suprasarcina inimii crește de 10-20 ori. Dacă să vorbim despre dezvoltarea finală a bolii, hipertensiunea duce întotdeauna la același rezultat – moartea.. În 89% din cazuri decesul este cauzat de infarct miocardic sau atac de cord, care la rândul lor sunt provocate de hipertensiune. Dacă cu 20-30 ani în urmă persoanele ce sufereau de această problemă aveau șanse mari de a trăi 10-20 ani, în prezent aproximativ 2/3 (două treimi) dintre pacienți mor în primii cinci ani de dezvoltare a bolii.

Mai grav este faptul că majoritatea persoanelor afectate nu știu că sunt bolnave și deci nu urmează nici un tratament, mergând pe calea morții..

Iată simptomele care pot identifica prezența hipertensiunii:

  • Durere de cap
  • Tahicardie
  • Pete negre în fața ochilor
  • Apatie, iritabilitate, somnolență
  • Vedere încețoșată
  • Sudație
  • Oboseală cronică
  • Față umflată
  • Schimbarea frecventă a tensiunii

Prezența chiar și a unui simptom ar trebui să vă pună în gardă. Dar în cazul în care vă sunt cunoscute două dintre aceste simptome, nu există nici o îndoială – aveți hipertensiune.. Conform statisticilor, 67% dintre toți pacienții hipertensivi nu știu că sunt bolnavi.

Cum putem preveni sau trata hipertensiunea?

În primul rând, este necesar de a renunța la mulțimea de obiceiuri nesănătoase, cum ar fi fumatul și consumarea alcoolului. Acestea doar agravează problema hipertensiunii. Următorul pas – normalizarea tensiunii arteriale. Dar acest lucru nu vindecă boala în sine. Mare atenție la pastile, pentru că abuzul acestora poate provoca o reacție extrem de negativă a corpului și în unele cazuri poate duce la atac de cord. Ne mai vorbind despre faptul că pastilele au un mare efect negativ asupra ficatului.

La momentul dat, singurul medicament care este recomandat în mod oficial de către Ministerul Sănătății pentru tratarea hipertensiunii este Heart Tonic. Cercetările asupra acestui produs s-au început în urmă cu câțiva ani și s-au încheiat recent. La crearea acestuia a participat o echipă de medici specialiști în cardiologie. Ca rezultat s-a primit un preparat unic pentru “amortizarea” hipertensiunii care, spre deosebire de toate celelalte medicamente, are proprietăți de lichidare a cauzei problemei.


Specialiștii au stabilit că Heart Tonic luptă eficient cu boala, ceea ce înseamnă că este posibil de tratat hipertensiunea. Simptomele dispar în primele șase ore de la administrare datorită ingredientelor active. Acest lucru oferă posibilitatea de îmbunătățire a stării de sănătate imediat după începerea cursului.

Tonusul vascular se îmbunătățește complet după un curs de administrare. Astfel, Heart Tonic este eficient în orice stadiu al hipertensiunii. Preparatul a trecut toate studiile clinice. Vreau să constatez că eficacitatea, demonstrată în procesul de testare, arată că produsul este la un nivel mai înalt decât preparatele străine de acest gen. Cel mai bun rezultat l-au avut medicamente occidentale – 20-21% rata vindecării. În cazul nostru merge vorba despre o rată a vindecării de 75-77%. Toate celelalte preparate doar stabilizează problema, adică hipertensiunea în sine este stocată în fază incipientă (problema tonusului vascular).

În prezent, produsul original Heart Tonic poate fi comandat de pe site-ul producătorului oficial.

191 Comentarii
Oana

Prima dată am auzit despre acest produs în urmă cu trei luni și imediat mi l-am comandat. Aveam mari probleme cu tensiunea arterială. După prima administrare am simțit deja că starea mea se normalizează. Acum că mă simt bine mă pot bucura de viață.

12 minute in urma
Gabi

Am procurat și eu produsul pentru bunica care mereu se simte prost din cauza hipertensiunii. Nu cred că ea de una singură, fără ajutorul meu, avea să se priceapă cum să facă comanda de pe internet. Pot spune ferm că Heart Tonic a ajutat-o 100%, chiar dacă problema persista deja de mulți ani și nici un alt medicament nu a ajutat-o.

17 minute in urma
Cris

Am găsit întâmplător acest articol. Și ce văd eu aici!!! Specialiștii vorbesc despre preparatul nostru!!! Adică cum al nostru, în sens că eu împreună cu soțul îl folosim. Am citit și eu cîndva comentariile referitor la produs și am hotărît să fac comanda. Până atunci încercasem deja de toate și nimic nu ne-a ajutat. Heart Tonic însă este minunat. Toată problema a dispărut. Acum suntem ambii sănătoși și fericiți.

19 minute in urma
Maria

Chiar azi am comandat produsul. În familia noastră toate femeile suferă din cauza acestei probleme. Din păcate avem și decese din această cauză.

21 minute in urma
Răzvan
În familia mea avem câteva cazuri de deces din cauza atacului de cord. Problema apărea de obicei din cauza hipertensiunii. Cred că e timpul să procur și eu Heart Tonic.
25 minute in urma
Mihai
Bună ziua. Informația este foarte interesantă. Chiar dacă de obicei sunt sceptic față de astfel de preparate, cred că totuși pe Heart Tonic îl voi încerca.
27 minute in urma
Ana
Am comandat produsul pentru sora mea cu câteva luni în urmă. Se simțea foarte rău din cauza hipertensiunii. De ați ști cît îmi este de recunoscătoare acum, că i-am procurat Heart Tonic.
30 minute in urma
Diana
Eu nu am probleme cu tensiunea arterială, dar iată mama suferă mult din cauza acestea. Voi comanda, sper să-i ajute.
34 minute in urma
Andrea
După administrarea preparatului mă simt cu mult mai bine. Chiar și fizic arăt mai bine, mai sănătoasă.
39 minute in urma
Cătălin
Heart Tonic este o minune! Am făcut comanda de îndată ce am aflat de el. Îmi pare rău că nu știam despre acest produs cu 5 ani în urmă. Mult timp m-am simțit prost din cauza hipertensiunii. Acum sunt sănătos!
42 minute in urma
Florina
Soțului i-a ajutat! Tensiunea s-a normalizat din a 3-a administrare. Acum e rândul meu să-l comand! Ajută foarte bine.
o oră în urmă
Anca

Ce bine! Trebuie neapărat să-mi comand și eu Heart Tonic căci mă simt tare prost din cauza problemelor cu tensiunea arterială.

o oră în urmă
Claudia

Nu o să credeți, dar am avut și eu această problemă. Mereu nu aveam putere pentru nimic, aveam dureri permanente de cap. Totul s-a schimbat când am încercat Heart Tonic. Este un produs minunat, recomand!!!

 

o oră în urmă