В ИЗРАЕЛ мъжете се лекуват от простатит за 2-3 седмици

В ИЗРАЕЛ мъжете се лекуват от простатит за 2-3 седмици, веднъж в живота си, веднъж и завинаги. (методът е описан по-нататък)

В същото време в България: алчните лекари в съучастие с аптеките крият това ефективно лекарство и ежегодно “доят за пари” от мъжете, като им изписват скъпи лекарства и им назначават много скъпи процедури! (за това от къде и какво е това средство, както и от къде да го получите – внимателно прочетете статията по-долу)

Простатитът е най-често срещаното заболяване сред мъжете на възраст над 40 години и лекарите отбелязват неприятната тенденция за “подмладяване” на заболяването. Все по-често търсят лекарска помощ мъже с “проблеми” на възраст от 30, 25 и дори 20 години.

Пикочен мехурУретраЕТАП 1Лимфни възлиСеменни мехурчетаТуморПростатна жлезаЕТАП 2ЕТАП 3ЕТАП 4

Популярността на заболяването лекарите обясняват с неговите предпоставки: всеки мъж:

 • – водещ заседнал начин на живот,
 • – водещ нередовен сексуален живот,
 • – с вредните навици,
 • – преболедувал инфекциозни заболявания,
 • – наследствено предразположение,
 • – страдащ от стрес, болести или хипотермия

почти гарантирано получава проблеми с простатата. Колкото повече предпоставки, толкова по-бързо. Някои в 25 годишна възраст, други в 45, това е въпрос на време.

Симптоми на простатита — проверете се:

Болки долу в гърбаУнирането изисква усилияУмораПаренеПроблем при унинарна инконтиненцияЧесто униране през нощтакръвтаУрина с кръвОчакване на уриниранеНе “стои”Прорязване

През 2018 г. катедрата по урология разкри страшни статистически данни: повече от 55% от мъжете на възраст над 40 години са изправени пред проблеми с простатната жлеза в една или друга форма. Определянето на простатита е доста просто и без медицинско образование, повечето от неговите симптоми са:

Дърпащи или режещи болки:

 • – в долната част на корема, в скротума;
 • – в перинеума или в пениса;

Нарушено уриниране:

 • – често уриниране, парене в уретрата;
 • – чувството на “не напълно празен пикочен мехур”;
 • – затруднено уриниране (слаба струя);

Разстройство на сексуалната функция:

 • – намаляване на сексуалното желание;
 • – влошаване на продължителността и качеството на ерекцията;

Разстройство на еякулацията:

 • – преждевременна еякулация или проблеми с нейното достигане;
 • – слаба еякулация.

А също така, повишена умора и раздразнителност на организма.

Дори, въпреки очевидния спад на качеството на живот, много хора живеят с простатит в продължение на години, без да осъзнават необратимите последици, до които могат да доведат тези по-малко или повече съвместими с живота неприятни усещания.

Не излекуваният до край простатит винаги води до простатен аденом (“мъжка смърт”).

Отчасти можем да ги разберем, диагностиката на простатата за всеки мъж, който разбира този процес, причинява сериозна неприязън и срам. Още повече, че в повечето случаи, след получаване на диагнозата “простатит” ходенето на преглед при уролога се превръща в ежегодно мъчение. Лекарите облекчават най-острите симптоми с помощта на “препоръчаните от фармацевтите” лекарства, обаче, при всяко изстиване или нарушаване на режима, простатитът “отново се появява.”

Как се лекува у нас простатитът (и как НЕ ТРЯБВА да се лекува)

Най-тъжното е, че не можете да се отървете от простатита, дори ако много го искате.

Стандартно лечение на простатит:

ПростатаБиопсична игла
  • Мъжът търси лекарска помощ в поликлиниката. Платена или безплатна – няма значение, тъй като в крайна сметка ще трябва да плаща така или иначе.

Лекарят извършва преглед, назначава един куп изследвания. Някои дори не са необходими, но за всеки случай, току виж човека има още нещо, което може да се излекува. Плюс самите изследвания струват пари.

 • След изследването лекарят поставя диагнозата “простатит” и изписва “препоръчаните медикаменти”. Изписват се тези лекарства, които са предназначени за облекчаване на острите симптоми на заболяването, но не и за лечение на хроничния простатит. И, разбира се, урологът препоръчва лекарствата на тази фирма, чиито медицински представители са дали повече пари. Тези лекарства за всички ги знаят.
 • В допълнение към “препоръчаните” медикаменти за облекчаване на симптомите лекарите винаги изписват ректален масаж на простатата или апаратно лечение с подобен ефект. Това е унизителна и много неприятна процедура – масажът се прави с пръст през ануса на мъжа. Средно, масажът се прави 10-14 пъти. За всеки, разбира се, трябва да се плати. В Европа този масаж не се прави повече от 20 години, тъй като съвременните лекарства могат да излекуват простатита и без него!
  Пикочен мехурПраво червоНормална простатна жлезаУретраРак на простатата
 • В допълнение към основното лечение лекарите често изписват лекарства за подобряване на сексуалните функции, подобряване на качеството на спермата, за “възстановяване на организма” след антибиотици и т.н.

В резултат на това еднократното лечение на простатит в България ще струва на един мъж от 300 до 1500 EUR, уролозите формират терапевтичния курс, на първо място, според финансовите възможности на пациента. При това ще бъдат премахнати само основните остри симптоми. Хроничният простатит ще остане и ще се появи отново, когато мъжът изстине или престане да спазва диетата, предписана му от лекаря. В резултат на това, тези суми ще трябва да се плащат всяка година — точно на това е изграден съвместния бизнес между уролозите и фармацевтите

Как евреите лекуват простатита (как ТРЯБВА да се лекува)

В Израел, за да излекувате простатита, не трябва да ходите на лекар. Достатъчно е при първите симптоми да отидете в аптеката и да си купите провереното десетилетия наред лекарство, които не стига до българския пазар само, защото то помага да излекувате хроничния простатит напълно (веднъж и завинаги в живота си)! Естествено, такова лекарство не е изгодно за българската аптечна мафия – в края на краищата, много по-изгодно е да се “зариби” човек ежегодно да премахва болката, отколкото да се излекува напълно с един евтин и достъпен за всеки човек препарат. За разлика от нашата страна в Израел е силно развито медицинското осигуряване. Застрахователните дружества нямат интерес от това, всеки втори мъж да посещава лекарите по 2 пъти в годината — в края на краищата дружествата трябва да плащат за всичко това, а заплатите на лекарите там не са малки. Напротив, те имат интерес, лечението да бъде максимално ефективно и бързо. Веднъж и завинаги.

В Израел интересите на застрахователните дружества победиха аптечната мафия и, за щастие на обикновените мъже, винаги има на пазара работещо средство за лечение на простатит…

Ще се промени ли ситуацията в България към по-добро?

За съжаление, никакви положителни промени в областта на работата на българските аптеки и лекари не се очакват – в края на краищата, фармакологичният бизнес е много милиарден, а доходи от него получават хора с високи чинове.

Днес, обаче, изобщо не е задължително да купувате лекарства в аптеките. Можете да направите това в интернет, на специализирани сайтове. Съвсем наскоро едно от най-ефективните израелски лекарства – SAW PALMETTO се появи и в нашата страна. Почти веднага след появата си той спечели народната любов.

В нашата страна, производителят все пак успя да направи средството достъпно за всеки! След дълги преговори “с когото трябва” успяхме да стартираме програма “Мъжко здраве”. Цел на програмата: да се даде възможност на всеки мъж да се излекува от простатита, за да не се стига до рак или смърт, независимо от финансовото му състояние. В рамките на тази програма, Вие ще получите SAW PALMETTO С 50% отстъпка

SAW PALMETTO може да се купи на сайта на производителя, като кликнете върху съответния бутон по-долу.

Срещу това лекарство вече върви широка кампания, инициирана от най-големите аптеки в страната. Вероятно, съвсем скоро, той също ще изчезне от пазара. Препоръчваме на всички мъже да си купят SAW PALMETTO, докато все още могат да го направят. До 5.12 (включително) лекарството ще се продава с 50% отстъпка!

ВСЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ SAW PALMETTO С 50% ОТСТЪПКА! ПОДАЙТЕ ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА. КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКИТЕ ЗА НАМАЛЕНИ СТОКИ Е – 5.12 (ВКЛЮЧИТЕЛНО)